::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gazi Recep Er'e gazilik madalyası ve beratı verildi

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, 17 Aralık 2016 tarihinde Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik terör saldırısında yaralanan Gazi Recep Genç'i İlçemiz Kavaklı mahallesinde bulunan baba evinde ziyaret ederek madalya ve gazilik beraatı verdi.
Gazi Recep Er'e gazilik madalyası ve beratı verildi
Haber Giriş:
15 Nisan 2019 Pazartesi 09:35

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, 17 Aralık 2016 tarihinde Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik terör saldırısında yaralanan Gazi Recep Genç’i  İlçemiz Kavaklı mahallesinde bulunan  baba evinde ziyaret ederek madalya ve gazilik beraatı verdi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada Gazilik Beraatı takdimi sırasında Kaymakam Yüksel Ünal’a Garnizon Komutanı Şükrü Uzundağ, Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Çelik  eşlik etti.

Kaymakam Yüksel Ünal, ziyarette ‘’ Devletimiz her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanındadır. Gazilerimiz bizim onurumuzdur, rahat nefes alabiliyorsak şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Kaymakamlığımızın kapısı her zaman  gazilerimiz ve şehit ailelerine açık olacaktır. Bir sıkıntınız olduğunda  her zaman arayabilirsiniz. Şehitlik ve gazilik ,milletimiz için şereflerin en yücesidir.’’ dedi.

Baba Resul Genç de Kaymakam  Yüksel Ünal’a ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Allah razı olsun dileklerinde bulundu.

Gazi Recep Genç ise Kaymakam Yüksel Ünal’a göstermiş oluğu ilgiden dolayı teşekkür etti.

Paylaş:  Facebook Twitter Google