::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GENÇ VE DİNAMİK KAYMAKAM SERTEL OTCU'DAN ANLAMLI MESAJLAR VAR

Gazetemiz yayın kurulu Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu'ya ‘'hayırlı olsun'' ziyaretinde bulunarak kısa bir söyleşi gerçekleştirdi
GENÇ VE DİNAMİK KAYMAKAM SERTEL OTCU'DAN ANLAMLI MESAJLAR VAR
Haber Giriş:
06 Eylül 2019 Cuma 09:21

Kurucumuz  Mustafa Erdoğan ve Yazı işleri müdürümüz Ahmet Can Erdoğan ile yazarımız Yakup Boncuk  Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’ya hayılı olsun ziyaretinde bulundu.

Oldukça samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, önemli mesajlar verdi. Devlette devamlılığın esas olduğuna dikkat çeken Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Ekspres Gazetesinin kurucusu Mustafa Erdoğan, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Can Erdoğan ve yazarımız Yakup Boncuk’un   ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaymakam Sertel  Otcu, ziyarette ‘’Elimizde  sihirli değnek yok, keşke olsa… sorunları bir çırpıda çözemeyiz…Tarsus’un sorunlarına önceliği ve önem sırasına  hep birlikte göre yoğunlaşıp,çözüme odaklanmalıyız. Sorunları aynı anda çözemeyiz. Elimizdeki imkanlar neyse bütün imkanlarımızı seferber ederiz. Bu kentin şu anda 50 sorunu varsa, 50’sini birden çözmek yerine gücümüzü birleştirip en önemlisinden ve en acilinden başlamak daha yararlı olur. Kaymakamlık, belediye, STK’lar, basın güçlerini birleştirip birlikte hareket ederse  çözümlenmesi istenilen en önemli konulara yoğunlaşılıp onun üzerine çalışılarak sorun daha kolay çözülür. Tarsus’ta potansiyel çok. bunu iyi değerlendirmek gerekir. Bu kent elindeki potansiyelleri iyi değerlendirirse daha hızlı kalkınır ve güçlü bir kent olur. Bunu da sizlerin desteği ile el ele vererek sağlamanın çabası içinde olacağız”

Kurucumuz  Mustafa Erdoğan ‘’ bugüne kadar olduğu gibi bugün ve yarında yayın  politikamız  değişmeyecek yasa ve yönetmeliklerin el verdiği ölçüde hizmetin yanında yer alarak her türlü sorun ve beklentilerin çözümünde destek olacağız “diyerek  hizmette el ele olmanın sinyallerini verdi.

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google