::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gençlerin 20 Gezici Kütüphane Projesi Devam Ediyor

Gençlerin 20 Gezici Kütüphane Projesi Devam Ediyor
Haber Giriş:
02 Temmuz 2021 Cuma 09:28

Okuyan, öğrenen, düşünen ve üreten bir nesil yetiştirilmesinde kitabın öneminin vurgulanarak kütüphanelerin yaşamsal alanlara dönüştürülebilmesi için halkın dikkatini kitap ve kütüphaneler üzerine çekerek farkındalık oluşturulması hedeflediği Gezici Kütüphane projesinin yeniden durağı Tarsus Kadın Doğum Hastanesi.

Tarsus Gençlik Derneği Başkanı Deniz Durmuş Özdemir,gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak,derneğin faaliyetleriyle ilgili yazı işleri müdürümüz Ahmet Can Erdoğan’a bilgi verdi.

 "Pandemi sürecince sabırla büyük azimle çalışan kıymetli sağlık personelleri için kampanyamızın ikinci durağı Tarsus Kadın Doğum hastenesi Tarsus'ta bazı kurumlara da yapmayı planladığımız her gezici kütüphaneye 200’e yakın  kitap koyarak kitap severlere sunmayı planlıyoruz. Bağışcılarımızın desteği ile gerçekleştirdiğimiz kütüphanelerimize sizlerinde desteğini bekliyoruz" dedi.

Gezici Kütüphanenin 1.cisi Tarsus Huzurevi'ne Ahmet Duru anısına yapılırken, 2.cisi Sebahat Ayrı anısına Tarsus Kadın Doğum Hastanesi'ne yaptırılmış oldu. Geriye kalan 18 Gezici Kütüphane için çalışmalar devam ediyor.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46