::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gençlerin Başkan Can Sevgisi

Yoğun iş temposunun dışında Tarsus'u karış karış gezen Belediye Başkanı Şevket Can, çocukların yanı sıra gençlerin sevgisi ile karşılaştı
Gençlerin Başkan Can Sevgisi
Haber Giriş:
24 Ağustos 2014 Pazar 17:42

Yoğun iş temposunun dışında Tarsus’u karış karış gezen Belediye Başkanı Şevket Can, çocukların yanı sıra gençlerin sevgisi ile karşılaştı.

Tarsus Belediyesi Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Derviş Eroğlu Parkı'nda gençlerin yoğun sevgisi ile karşılanan Başkan Can, doğum günü kutlayan gençlerle sohbet etti. Karşılarında Belediye Başkanı Şevket Can’ı gören gençlerin heyecanlandıkları gözlenirken, özel günlerinde Başkan Can’ın yanlarında olmasından dolayı oldukça mutlu oldular.

Gençleri tebrik eden Başkan Can, iyi dilek temennisinde bulundu. Parktaki diğer çocuklar ise Başkan Can ile fotoğraf çektirmek için adeta yarıştılar. Gençlere çok güvendiklerini belirten Başkan Can, gençlerin boş zamanlarını iyi değerlendirmesini istedi.

Başkan Can, “Kendinizi çok iyi yetiştirin. Sizler çok şanslı gençlersiniz. Elinizde her türlü imkan var, her şey elinizin altında. Ülkenin kalkınması için siz gençlerin de gece gündüz demeden çalışması gerekiyor. Ülkenin sizlere ihtiyacı var. Biz yerel yönetim olarak her zaman gençlerin yanındayız” dedi

Paylaş:  Facebook Twitter Google