::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GENİŞ BİR MEKANDA GÜZEL HİZMET

Yeni Hizmet binasında hizmet vermeye başlayan Tarsus İlçe Sağlık müdürlüğü ve birimleri geniş ve ferah bir ortamda Tarsus halkına hizmet veriyor
GENİŞ BİR MEKANDA GÜZEL HİZMET
Haber Giriş:
23 Ekim 2019 Çarşamba 10:45

Gazetemiz Yazı İşleri müdürü Ahmet Can Erdoğan, Tarsus İlçe Sağlık müdürü Uzm.Dr.Orhan Acehan’a , İlçe sağlık müdürlüğünün  ve bağlı birimlerinin Kırklarsırtı mahallesi’ndeki  yeni sağlık kompleksinde hizmet vermeye başlaması nedeniyle  ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Tarsus İlçe sağlık müdürü Dr.Orhan Acehan, ziyarette geçtiğimiz haftalarda  yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladıklarını belirterek, hasta ve yakınlarına geniş, ferah bir ortamda hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Daha önce dar bir mekanda hizmet verdiklerini hatırlatan Acehan şunları kaydetti:

‘’ Yeni mekanımızda  vatandaşlara daha kapsamlı hizmet vereceğiz. İlçe müdürlüğümüzün yanı sıra   Laboratuvar,  Ana Çocuk Sağlığı Merkezi ve çevre sağlığı merkezi  ile Aşı Odası da burada hizmet verecek. Ayrıca Kırkalrsırtı ASM de buradahizmet veriyor.’’dedi.

Gazetemiz Yazı İşleri müdürü Ahmet Can Erdoğan da sağlık müdürlüğünün hizmet birimlerinin  burada hizmet vermesinin çok yerinde olduğunu kaydetti.

Erdoğan da Acehan’a gayret ve hizmetlerinden  teşekkür  etti.

Tarsus İlçe Sağlık müdürü Uzm.Dr.Orhan Acehan, Gazetemiz Yazı İşleri müdürü Ahmet Can Erdoğan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google