::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gıda kuponu hayata geçiyor

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Bakkallar ve Bayiler Odası arasında imzalanan protokol ile ihtiyaç sahibi vatandaş vakıf tarafından kendisine verilen gıda kuponu ile köy bakkalından dahi alışveriş yapabilecek.
Gıda kuponu hayata geçiyor
Haber Giriş:
06 Nisan 2017 Perşembe 16:26

Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Tarsus Bakkallar ve Bayiler Odası arasında imzalanan protokol ile ihtiyaç sahibi vatandaş vakıf tarafından kendisine verilen gıda kuponu ile  köy bakkalından dahi alışveriş yapabilecek.

İhtiyaç sahibi aileler tütün, kozmetik ve alkol ürünleri haricinde istedikleri ürünleri alabilecek.Tarsus Bakkallar  ve Bayiler Odası başkanı Erdoğan,Yalçın gazetemizi ziyaret ederek,yazı işerli müdürümüz Ahmet Can Erdoğan’la görüştü.Başkan Yalçın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kaymakam Yüksel Ünal’a,vakfı müdürü Ahmet Sarman’a  başlatılan gıda kuponu uygulaması  nedeniyle teşekkür ederek, “İmzaladığımız protokolle İlçemizde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar alacakları gıda kuponu ile  bakkal ve marketlerden alışverişlerini yapabilecekler. Bu durum bakkal amcamıza destek olunacak. Bir kez daha Kaymakam Yüksel Ünal başkanlığındaki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na duyarlılıklarından dolayı, şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım ve bakkal arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Bu durum  zor durumda kalan bakkal esnafımızı bir nebzede olsa rahatlatacaktır”

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google