::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hadiye Kuradacı Bilim ve Sanat Merkezi

Tarsus'ta Hadiye Kuradacı Bilim ve Sanat Merkezinde projesine katılan 25 Fen Bilimleri öğretmenine sertifikaları verildi.
Hadiye Kuradacı Bilim ve Sanat Merkezi
Haber Giriş:
24 Temmuz 2018 Salı 09:02

Tarsus’ta  Hadiye Kuradacı Bilim ve Sanat Merkezinde Tübitak 4005 Bilim ve Toplum Yenilikçi Eğitim Uygulamaları kapsamında desteklenen ‘’Eğitsel Robotiğin Fen Bilimleri Öğrenme-Öğretme sürecine Entegrasyonu’’adlı projesine katılan  25 Fen Bilimleri öğretmenine sertifikaları verildi.

 

Kaymakam Yüksel Ünal,sertifika töreninde ‘’Günümüz gelişen teknolojisine ayak uydurmak için sürekli kendimizi yenilemek ve bilgi dağarcığımızı geniş tutmamız gerekir.  Öğretmenlerimiz  gerekli eğitimleri alması sonrasında öğrencilere kendi hızında bilimsel sorgulama yaparak ilerleme fırsatlarını vereceklerdir.. Böylece öğrenme ortamının ezberden uzaklaştırılması uygulamalı olarak hayata geçirilmesi dahada kolaylaşacaktır. İnsan gücü ile yapılan birçok işi robotik makinalara bıraktığımız ortamda sürekli yenilenmeliyiz. İbn-i Sina’nın dediği gibi ‘’Bilim ve sanat,itibar görmediği toplumları terk eder.’’ İfadelerini kullandı(kaynak:Tarsus Kaymakamlığı)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56