::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hak İş Vali Ali İhsan Su'yu ziyaret etti

Hak İşçi Sendikalar Konfederasyonu (HAK-İŞ) Mersin Şube Başkanı Halim Taşkın, beraberinde Konfederasyona bağlı sendika il başkan ve temsilcileriyle birlikte Vali Ali İhsan Su'yu ziyaret etti.
Hak İş Vali Ali İhsan Su'yu ziyaret etti
Haber Giriş:
09 Ağustos 2017 Çarşamba 15:12

ziyaret etti.

 

Ziyaret sırasında, aynı zamanda Öz Orman-İş Sendikası’nın Mersin Şubesi’ne de Başkanlık eden Halim Taşkın’a, Hizmet-İş Sendikası Tarsus Şube Başkanı Hüseyin Gün, Öz-İş Sendikası İl Temsilcisi Bayram Kalkan, Öz Finans-İş Sendikası İl Temsilcisi Servet Cüğül ve Liman-İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Savaş Karakaya da eşlik etti.

 

Sahil Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, sendikaların gelişmiş toplumların vazgeçilmez kurumları olduğunu belirten Vali Ali İhsan Su, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek HAK-İŞ Mersin Şube Başkanı Taşkın’ın nezdinde Konfederasyona bağlı tüm sendika başkan ve yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Konfederasyona bağlı sendikaların il başkanları ile temsilcileri adına konuşan Başkan Taşkın’ın ise, Vali Su’ya yeni görevlerinin hayırlı olması temennilerini sunduğu ziyaret, bir süre sohbet edilmesinin ardından sona erdi.(kaynak:Mersin valiliği)

Paylaş:  Facebook Twitter Google