::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hakkı Meniz, Mega Projelerini Açıklamaya Hazırlanıyor

AK Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Av. Hakkı Meniz, önümüzdeki günlerde Tarsus için hazırladıkları 'MEGA' projelerini kamuoyu ile paylaşacağını söyledi.
Hakkı Meniz, Mega Projelerini Açıklamaya Hazırlanıyor
Haber Giriş:
20 Şubat 2014 Perşembe 20:10

AK Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Av. Hakkı Meniz, 30 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimleri için zamanın daraldığını ve seçim çalışmalarında daha da hız kazandığını belirterek, önümüzdeki günlerde Tarsus için hazırladıkları 'MEGA' projelerini kamuoyu ile paylaşacağını söyledi.

Hakkı Meniz, AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever ile birlikte Tarsus'ta yaptığı esnaf gezisi sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamasında, Belediye Başkanı olduklarında yaşadıkları bu kenttin çehresini değiştireceklerine vurgu yaparak "Bizler, gerçekleştireceğimiz mega projelerle, çılgın projelerle şehrimizi inanılmaz bir görüntüye kavuşturacağız. Bunun için de vatandaşlarımızın desteklerine ihtiyacımız var. Vatandaşlarımızı mağdur etmeden onlara karşı kendimizi mahcup etmeden çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Hükümetimizin desteği ile çok farklı bir Tarsus bizleri bekliyor" dedi.

 Ellerinden gelen ne varsa Tarsus için sarf edeceklerinin altını çizen Meniz "Açık ve net konuşmak gerekirse, 11 yıllık AK Parti iktidarı döneminde şehrimiz gereken hizmeti ilgi ve alakayı gördü. Bu hükümet yatırımlarını artık Belediyecilik hizmeti ile birleştirip yeni bir kent oluşturacağız. Ben, Tarsus'a yapılan yatırımların hepsine imzamızı attım. Bu çalışmalarımı artık Belediyecilik hizmetinde göstermek istiyorum ve Allah nasip ederse 30 Mart'ta da muvaffak olup Tarsus'u güler yüzlü belediyecilik ile buluşturacağım" şeklinde konuştu.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google