::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hakkı Meniz STK'larını Ziyaret Etti

Ak Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Av. Hakkı Meniz şehrimizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Örgütü başkan ve yöneticileriyle ziyaret ederek Görüş alış verişine devam ediyor.
Hakkı Meniz STK'larını Ziyaret Etti
Haber Giriş:
07 Şubat 2014 Cuma 19:00

Ak Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Av. Hakkı Meniz şehrimizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Örgütü başkan ve yöneticileriyle ziyaret ederek  Görüş alış verişine devam ediyor.

Belediye Başkan Adayı Av. Hakkı Meniz,Ziyaretler sırasında milli, manevi değerlere sahip çıkan sivil toplum kuruluşlarının her zaman takdir edilmesi gerektiğinin  altını çizdi.

Ak Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Av. Hakkı Meniz çağdaş,demokratik toplumların olmazsa olmazları olan sivil insiyatifin başkan ve yöneticilerinin şehir yönetiminde kesinlikle söz sahipi olması gerektiğini belirterek “Çağdaş yönetim anlayışının gereği olan şeffaflık bizim temel prensiplerimizden olacak. Bu kentin büyüyüp, gelişmesi için her türlü fedakârlığı yapıp; şehrin STK'ları, bürokratları, iş adamları, kanaat önderleri ve tüm çevrelerle ortak fikirde buluşup Tarsus’umuz geliştirmeye çalışacağız. Yol, trafik, kentsel doku bozukluğu vb. sorunlar herkesin bildiği üzere hat safhaya ulaşmış durumda. Bu sorunların çözümü noktasında hep birlikte fikir alışverişinde bulunacağız. Uzun bir yolumuz var. İnşallah bu yükün altından iyi bir şekilde çıkacağız. Çünkü işi bildiğimize inanıyoruz. ilçemizi iyi tanıyoruz. Bu anlamda da ilçemize STK Başkan ve yöneticilerle  birlikte  büyük katkılar sunacağımızı düşünüyoruz” dedi.Ak Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Av. Hakkı Meniz şehrimiz faaliyet gösteren Ziraat Odası,Madeni Sanatkarlar Odası, 1 ve 2 nolu Esnaf Kefalet kooperatifi,Berberler ve Kuaförler Odası,Ova Köyleri Sulama Birliği,Sahil Sulama Birliği, Onköy  Sulama birliği, Fırıncılar Odası, Tenekeciler Odası,Bakkallar ve Bayiler Odası,Marangozlar Odası,Tuhafiyeciler Odası,Terziler Odası,Servisçilere Odası Başkan ve yöneticileriyle bir araya gelerek görüş alış verişinde bulunmasının üzerine”Bu Milletin Mayasına ‘Ahilik’ geleneği nüfus etmiştir. Bizim Partimiz geleneklerine ve göreneklerine önem veren bir partidir. Terbiyemizin temelinde ‘Ahilik geleneğinin  inceliği,nezaketi ve zarafeti  yatmaktadır.  Bizim Ustamız Genelbaşkanımız ve Başbakanımız Sayın R. Tayyip Erdoğan’dır, Bizlerde onun çıraklarıyız.Liderimiz ‘İnsanı yaşat ki Devlet Yaşasın ‘şiarı ile hareket etmesi Sivil Toplum Örgütleri ve meslek Kuruluşlarına bakış açımızı oluşturmaktadır  . Bu sebepten dolayı Hizmet erbaplarına saygımız sonsuzdur.”dedi  Belediyecilik hizmetlerinde kentteki STK kuruluşlarının önemine dikkat çeken Meniz, sürekli istişareler yapacağını her türlü öneri ve tenkitlere açık olacağını söylediSon günlerde ülke gündemini meşgul eden hadiselere değinen Meniz “Vatanını, milletini seven herkes Başbakanımıza sahip çıkmalı. Başbakanımızın bu dik duruşu bütün insanlığın örnek alacağı bir duruştur. Milletimizin 30 Martta  en iyi cevabı vereceğinden şüphemiz yoktur” dedi.

Meniz,30 Mart seçimleri ülkemiz için farklı anlamlar taşıyor.  Türkiye ne zaman ayağa kalkıp yürümeye başlasa birileri rahatsız oluyor” dedi.

Her fikre ve düşünceye önem verdiklerini belirten Hakkı Meniz ise ziyaretler sırasında yaptığı konuşmalarda, “ Amacımız yerel kalkınma hamlesiyle birlikte insanlığa hizmet etmektir” kalıcı ve güzel hizmetler yapmak için istişareye ve ortak akla önem verdiklerini söyledi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18