::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Haluk Bozdoğan, Köylere Çıkarma Yaptı

Tarsus'un köylerini ziyaret eden CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, çok güzel çalışma ve projelerle Tarsus'a değer katacaklarını söyledi.
Haluk Bozdoğan, Köylere Çıkarma Yaptı
Haber Giriş:
28 Şubat 2014 Cuma 20:00

Tarsus’un köylerini ziyaret eden CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, çok güzel çalışma ve projelerle Tarsus’a değer katacaklarını söyledi.

Bozdoğan, seçim çalışmaları kapsamında  Yunusoğlu, Kamberhöyüğü, Camilimanda ve Tekeliören köylerini ziyaret etti. Bozdoğan’a CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer ve CHP Tarsus ilçe Başkanı Ali İlk, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili de eşlik etti.

Gittiği her köyde davul ve zurnayla karşılanan Bozdoğan, “Bir zamanlar üretim kenti olan Tarsus, şimdi hizmet kenti haline geldi. Gitgide karanlığa gömülen bir Tarsus var elimizde, şimdi bu Tarsus’u alıp eski günlerindeki gibi her şeyin güzel olduğu bir kent haline getireceğiz. Sorunlarınızın farkındayım. Bir hastanız olsa minibüsünüzle şehre bile giremiyorsunuz. Köylü garajlarında çektiğiniz çilenin de farkındayım. Bunlar çok büyük konular değildir sadece önem verilmemiş konulardır. Çok kolay ve az maliyetle proje üreterek çözülebilecekken sizlerle ne yazık ki hiç ilgilenilmedi. Hayvancılıkta en büyük maliyetinizin yemleme olduğunu biliyorum. Oysa ki sulama sorununuz çözülmüş olsaydı en azından kendi yoncanızı yetiştirip, maliyetlerinizi düşürebilirdiniz. Ama bunların hepsi birer projedir. Oysaki şu anda Tarsus Belediyesi proje üretmiyor, sadece çift dikiş yaptığını yeniden yaparak rutin belediyecilik hizmetleri sürdürüyor.” dedi.

Konuşması zaman zaman alkışlarla kesilen Bozdoğan, “Sizi şehre almayanları siz de köye almayın, size verdikleri sözü tutmayanların vaatlerini dinlemeyin, artık hesap sorun. Gelen herkese hesap sorun, Ne yaptınız? Deyin. Bu seçim Tarsus için çok önemli bu seçimde sadece Tarsus’u kazanmayacağız kimliğimizi yeniden kazanacağız. Herkesin övgüyle bahsettiği, gelmek için can attığı bir kent haline getireceğiz. Bunları elbette tek başıma yapmayacağım. Belediye meclisi de çok önemli, bakın buraya belediye meclis adayı arkadaşlarımızı da getirdim, onlar da görüyorlar, biliyorlar, onlar da sizlere söz veriyorlar. Bu belediye Tarsus’un gördüğü en disiplinli en verimli belediye olacak. Köy meclisleri kuracağız. Düşünsenize her köyden 5-10 kişi o köyü temsil etse bir halk ordusu yaratırız. Bu halk belediyeyi nasıl çalıştırır, nasıl projeler hayata geçirir. İşte bizler böyle bir belediye kuracağız.” şeklinde konuştu.

‘’30 Mart’ta vereceğiniz oylarla göreve geleceğiz ve ardından halkın belediyesini kuracağız. ‘O bize oy verdi, o bürü vermedi’ şeklinde ayrım kesinlikle yapmayacağız. Herkese eşit ve adil hizmet götüreceğiz. Göreve geldiğimiz ilk günden son güne kadar, verdiğiniz oyları boynumuza borç ve sorumluluk bilerek, toplum vicdanı ile kararlar alacağız. Faaliyetlerimiz gizli saklı olmayacak, faaliyet raporlarımızı kamuoyu ile paylaşacak, halkımızın itirazlarını ciddiyetle inceleyeceğiz. Tarsus’u sizlerle birlikte yöneteceğiz.’’

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18