::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HALUK ŞAŞ TARSUS'TA SAHNE ALDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın il genelinde her hafta sonu gerçekleştirdiği sosyal mesafeli konserleri devam ediyor
HALUK ŞAŞ TARSUS'TA SAHNE ALDI
Haber Giriş:
19 Temmuz 2020 Pazar 18:34

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın il genelinde her hafta sonu gerçekleştirdiği sosyal mesafeli konserleri devam ediyor. Renkli görüntülere sahne olan konserler kapsamında bu kez Haluk Şaş, Tarsus’ta sahne aldı.

 

Büyükşehir Belediyesi’nin, “Konserlerle Mersin Cıvıl Cıvıl” sloganıyla, yeni normalleşme sürecinde merkez ve diğer ilçelerde düzenlediği kültür sanat etkinlikleri kapsamında Haluk Şaş, Tarsus Kültür Park içinde şarkılarını seslendirdi.

 

Konserde Özgür Kayhan’da, grubuyla birlikte dans gösterisi sundu.

 

‘Sandalyeni kap gel’ sloganıyla yapılan çağrıya uyan ve sandalyesini alıp gelen vatandaşların yanı sıra, konsere katılım gösteren birçok kişi, çimlerin üzerinde oturarak eğlenceli şarkılara eşlik ettiler.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, konserde yaptığı selamlama konuşmasında, performanslarından dolayı Haluk Şaş’a ve Özgür Kayhan’a teşekkür etti.

 

Ali Uyan, “Sanat; dostluğun, sevginin, hoşgörünün, barışın ve kardeşliğin kapısıdır. Mersinimiz de, Tarsusumuz da böyle bir kapıda bizleri buluşturduğu için, bu olanakları sağladığı için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’e teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi. 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46