::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HAVALI SİLAHLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Mersin'in ev sahipliğinde düzenlenen “Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası” sona erdi.
HAVALI SİLAHLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ
Haber Giriş:
01 Aralık 2018 Cumartesi 11:24

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Mersin'in ev sahipliğinde düzenlenen “Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası” sona erdi.

 

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu 2018 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye geneli 570 sporcunun katılımıyla Erdemli Atış Poligonunda düzenlenen “Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası” final atışlarının ardından sona erdi.

 

21-25 Aralık tarihleri arasında Mersin'in ev sahipliğinde Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde 300 Havalı Tabanca, 270 Havalı Tüfek olmak üzere toplam 570 sporcunun kıyasıya mücadelesi ile gerçekleştirilen ve Milli Atkım seçmelerinin de yapıldığı  “Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası” sonunda 4’ü Tüfek, 7 Tabanca dalında olmak üzere toplam 11 Yeni Türkiye Rekoru kırılırken 1 de eski Türkiye rekoru egale edildi.

 

Şampiyona da ilimizi temsil eden sporcularımızdan Ali Ayberk Öztürk Minik Erkekler 10 M Tabanca Ferdi kategorisinde kendi Türkiye rekorunu egale ederek Türkiye şampiyonu olurken, Minik Erkekler 10 M Tabanca Takım kategorisinde Ali Ayberk Öztürk, Selahaddin Tuğluoğlu, İsmail Yiğit Acar takım halinde Türkiye rekoru kırarak büyük bir başarıya imza atarken, Yıldız erkekler 10 M Tabanca Takım kategorisinde Muhammet Sefa Ciğer, Hüseyin Emre Büyükyonca, Ahmet Mete Özbek takım olarak Türkiye 3'üncülüğü, Minik Bayanlar 10 M Tabanca kategorisinde Hayrunnisa Kılınç, Deniz Yılmaz, Zeynep Çayır takım olarak Türkiye 2'nciliği, Kübra Erdur, Selin Kazan, Aysema Geçim takım olarak Türkiye 3'üncüsü oldular. Genç Erkekler 10 M Tüfek Ferdi kategoride ise Ahmet Cırık Türkiye Şampiyonu, Yiğit Geçim Türkiye 3'üncülüğü, Genç Erkekler 10 M Tüfek Takım kategorisinde Nihat Şarmet, Ahmet Cırık, Enes Buğra Yayla takım olarak Türkiye 2'nciliği ve Genç Bayanlar 10 M Tüfek Ferdi kategoride Melike Cırık Türkiye Şampiyonu olma başarısı göstermişlerdir.

 

 

Beş gün birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan Şampiyona da dereceye girenlere madalya ve kupaları Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Türkiye Atıcılık Federasyonu Başkanı Ufuk Arman, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Metin Koçak, Erdemli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Kılıç ve federasyon yönetim kurulu üyeleri  tarafından verildi. (kaynak:Mersin İl Gençlik ve Spor müdürlüğü)

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29