::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HAYDAR BERİ'Yİ DUALARLA UĞURLADIK

Tarsus'un sevilen doktorlarından Haluk Beri'nin vefat eden abisi Tarsus Bakkallar ve Bayiler odası eski yönetim kurulu üyesi Ehli Keyf lokantası sahibi Haydar Beri son yolculuğuna dualarla uğurlandı.
HAYDAR BERİ'Yİ DUALARLA UĞURLADIK
Haber Giriş:
27 Eylül 2018 Perşembe 09:11

 

Tarsus’un sevilen doktorlarından Haluk Beri’nin vefat eden abisi Tarsus Bakkallar ve Bayiler odası eski yönetim kurulu üyesi Ehli Keyf lokantası sahibi Haydar Beri son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Beri’nin cenazesi dün Tarsus Şehir mezarlığında ikindi namazına müteakip Tarsus şehir mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenazeye Beri’nin ailesi Tarsus Bakkallar ve Bayiler Odası başkanı Erdoğan Yalçın, Kurucumuz Mustafa Erdoğan, Tarsus Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanı Mahmut Şahin,Tarsus Yeni Esnaf Kefalet kooperatifi başkanı Bektaş Aslan, Tarsus Belediye başkan yardımcısı Rıdvan Aksoy, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası başkan yardımcısı Kubilay Hıdıroğlu, Tarsus Madeni Sanatkarlar odası başkanı Kaplan Kiltaş,Tarsus Fotoğrafçılar odası başkanı Cumali Taş,Tarsus Elektirk teknisyenleri odası başkanı Nurettin Taş,Tarsus Tuhafiyeciler ve Zücciyeciler odası başkanı Hüsetin Özkır ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Biz de dar-ı dünyadan dar-ı ukbaya irtihal eden Haydar Beri’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ile dost, akraba ve yakınlarına sabrı cemil niyaz ederiz.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google