::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hayırlar Yaptırma Derneği başkanı Mehmet Yılmaz Öz

Ülkemiz ve milletimiz için yararlı olmaya çalışıyoruz
Hayırlar Yaptırma Derneği başkanı Mehmet Yılmaz Öz
Haber Giriş:
01 Mart 2017 Çarşamba 18:25

Tarsus Hayırlar Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Yılmaz Öz “Yurtlarımızda öğrencilerimize dini ve milli konularla dersleri ile ilgili önemli bilgiler vererek vatanlarına ve milletlerine hayırlı birer evlat olarak yetişmelerine katkı sunuyoruz” dedi.

Gazetemiz kurucusu Mustafa Erdoğan, Tarsus Hayırlar Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Yılmaz Öz’ü Makam Öğrenci Yurdunda ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mehmet Yılmaz Öz “Tarsus genelinde bulunan yurtlarımızda kalan öğrencilerimize gerek dini, gerek milli konularda  bilgi verirken ayrıca öğrenim gören öğrencilerimizin derslerine de yardımcı olup katkı sunuyoruz, bilgilerini tazeliyor, yeni bilgiler veriyoruz. Bu arada yurtlarımızda genel bakım ve onarım yapıyoruz. Bugünlerde yangın merdiveni yetersiz olanların yönetmeliklere uygun olması için yeniliyor veya iyileştiriyoruz.” Dedi.

Kurucumuz  Mustafa Erdoğan da, Tarsus Hayırlar Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Yılmaz Öz’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56