::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hikmet Özyürekoğlu için mevlid okutuldu

Geçtiğimiz hafta darı dünyadan darı ukbaya uğurladığımız Tarsus'un tanınmış mümtaz eşraflarından Hikmet Özyürekoğlu için yedinci gün mevlidi okutuldu.
Hikmet Özyürekoğlu için mevlid okutuldu
Haber Giriş:
29 Ocak 2018 Pazartesi 10:29

Tarsus’un tanınmış simalarından Adnan Özyürekoğlu’nun babası,Efes Möble’nin sahibi Hikmet Özyürekoğlu’nun dedesi merhum Hikmet Özyürekoğlu  için ölümünün yedinci gününde dua edildi.

Tarsus Gözenler Restaurantta yapılan duaya siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif'i, Özyürekoğlu Ailesi, yakınları ve çok sayıda Tarsus ve Mersin'den gelen dostları huşu içinde dinledi.

CHP Mersin eski Milletvekilleri Ali Oksal,Vahap Seçer,CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Tarsus Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer, İşadamları Aydın Üstündağ, Kubilay Hıdıroğlu da katılanlar arasındaydı.Yaklaşık 1 saat süren duanın Özyürekoğlu ailesini taziyeleri kabulüyle sona erdi.

Biz de Tarsus Ekspres Gazetesi olarak bir kez daha dar-ı dünyadan dar-ı ukbaya irtihal eden Hikmet Özyürekoğlu’na  Allah’tan rahmet,kederli ailesi ile dost,akraba ve yakınlarına sabrı cemil niyaz ederiz.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google