::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İftarlarda Gönüller Birleşiyor

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus'ta ki birlik ve beraberliği sağlayarak, ülkedeki huzur ve kardeşliğin devam etmesi için mücadele ettiklerini söyledi
İftarlarda Gönüller Birleşiyor
Haber Giriş:
08 Haziran 2018 Cuma 10:43

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’ta ki birlik ve beraberliği sağlayarak, ülkedeki huzur ve kardeşliğin devam etmesi için mücadele ettiklerini söyledi.

Belediye tarafından her gün ayrı mahallelerde düzenlenen iftar programında Altaylılar mahallesinde gönüller birleşti.

Söylenen İlahiler ve sema gösterisinin ardından okunan ezan ve dua ile oruçlar açıldı.

Altaylar Mahalle Muhtarı Mehmet Ölmez, Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacın olduğu bu dönemde verdiği iftar programlarıyla birlik ve beraberliği sağladığı için Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür etti.Muhtar Ölmez, ‘’Bize bu mutluluğu veren sayın Şevket Can başkanıma bu Ramazan ayında mahallemizde verdikleri yemek için sonsuz teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç olduğumuz bu günlerde bu ramazan yemekleri ile bizi bir arada toplayarak birlik ve beraberlik içerisinde kaynaşmamızı sağlıyorsunuz.  Allah razı olsun diyorum.

Ramazan ayının ülkeye hayırlar getirmesini dileyen Belediye Başkanı Şevket Can, mahallelerde verilen iftar programlarına vatandaşların yoğun katılımından dolayı mutluluğunu dile getirdi.

Başkan Can, ‘’Ramazan ayı ülkemize, milletimize, memleketimize, şehrimize ve bizlere hayırlar getirmesini Mevla’mdan niyaz ediyorum. Cenab-ı Allah tutmuş olduğumuz oruçlarımızı kabul eylesin. Dualarımızı kabul etsin. Günahlarımızı affeylesin. Kıymetli hemşehrilerim 94 yılından beri düzenlemiş olduğumuz iftar programlarını, bu sene muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla yapmış olduğumuz araştırma sonucunda mahalle aralarında yapmaya karar verdik. Gerçekten iftar programlarımız mahalledeki vatandaşlarımızın güzel ve yoğun katılımlarıyla hep birlikte değişik mahallelerde iftarımızı açmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz’’ şeklinde konuştu.

 

-SİZLERDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE ÇALIŞIYORUZ

 

Göreve geldikleri günden bugüne ayrım yapmadan çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, ‘’Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar bizler ayrım yapmadan, ayırmadan, dini, dili, ırkı, milleti, memleketi ve partisi ne olursa olsun. Rabbimin rızasını kazanmak için çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Bizler sizlerden aldığımız güçle, var gücümüzle çalışıyoruz. Gündüz yorulmadan, gece uyumadan şehrimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım Allah nasip ederse yaşayacağım şehre hizmet etme imkanı verdiği için binlerce şükürler ediyorum. Belediye olarak camilerimizden, taziye evlerimizden, halı saha, Pazar yeri, çay bahçesi, 15 Bin kişilik gösteri merkezi, otelimizden, meydanımızdan, toplu konutumuza varasına kadar, köylerimizde parke ve park çalışmalarının yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Burhanettin Kocamaz beyle birlikte şehrimize hizmet ediyoruz.  Biz Tarsus’ta birlik ve beraberliğimiz bozulmaması, ülkemizde huzurumuzun ve kardeşliğimizin bozulmaması için mücadele ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz’’ ifadesini kullandı.

CUMHURBAŞKANIMIZI 1.TURDA CUMHURBAŞKANI OLARAK SEÇTİRMEK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

Türkiye’nin kötü günler geçirdiğini söyleyen Belediye Başkanı Şevket Can, ‘’Kıymetli hemşehrilerim vatanımız zor günler geçiriyor. Bu zor günlerde Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli bey, Türkmen beyimiz, liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı aldı. Bizlere düşen görev, genel başkanımızın sözüne uymak, gündüz yorulmadan, gece uyumadan var gücümüzle çalışarak Cumhurbaşkanımızı 1. Turda Cumhurbaşkanı olarak seçtirmek için mücadele ediyoruz. Bunun yanında milletvekili olarak ta gardaşım, dostum, arkadaşım, Mersin’imizin onuru, Tarsus’umuzun gururu, Türkiye Büyük Millet Meclisinde gür sesiyle şimşek gibi çakan Baki Şimşek beyi de yürekten destekliyoruz. Sizlerin de bizleri bu kutsal yolda yalnız bırakmamanızı rica ediyoruz. Gerçekten bizim davamız ve yerel yönetim olarak sadece görevimiz yol yapmak, park yapmak değil, bizlerin görevi Tarsus’umuzda yaşayan bütün insanlarımızın burnu kanamadan, rahat ve huzurlu bir ortamda yaşaması için mücadele ediyoruz. Etmeye de devam edeceğiz. Ama gerçekten ülkemiz zor durumda, bugün 4 Milyon Suriyeli ülkemizde yaşıyor. 70 Bin Suriyeli Tarsus’ta, şehrimizde yaşıyor. Biz Suriyelilere kucak açtık. Suriyelilerin gidebilecek bir ülkesi Türkiye vardı. Türkiye’mizin, ülkemizin gidebilecek bir ülkesi yok. Gitmeye de kalksak bizi kabul edecek bir ülke yok. Bizim de bu ülkeden gitmeye asla ve asla niyetimiz yok. Dünde birlikte yaşadık, bugünde birlikte yaşıyoruz, Allah’ın izniyle yarında birlikte yaşayacağız.  Biz bir olduğumuz sürece, biz birlikte olduğumuz sürece Allah’ın izniyle, hepinizin duası ve desteğiyle ezanlarımız, susmaz, bayrağımız inmez, vatanımız bölünmez diyorum. Yeter ki biz bir olalım, birlikte olalım. Cenab-ı Allah ülkemizde ve şehrimizde birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve huzurumuzu bozdurmasın. Hepimizin yar ve yardımcısı olsun’’ dedi.

 

Yaptığı hizmetler ve verdiği iftar programları için Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür eden Mersin Milletvekili Baki Şimşek, milletvekilliği seçimlerinde Tarsus’lu hemşehrilerinden destek istedi.

Milletvekili Şimşek, ‘’ Sayın belediye başkanımıza Tarsus’un her noktasında vatandaşlarımızla bizleri buluşturduğu için teşekkür ediyorum. Gönül sofrasını Tarsus’un bütün mahallerindeki hemşehrilerimizle paylaştığı için, iftarlar tabi yenilen yemeklerden önemlisi bütün mahalle halkıda o iftarlar vesilesiyle bir ve beraber oluyor. Gönüllerini paylaşıyorlar. Ben Belediye başkanımıza yapmış olduğu bütün hizmetler ve yapmış olduğu iftar programları için bir kez daha teşekkür ediyorum. Ayrıca ülkenin bu zor günlerinde Tarsus’ta yaşayan 70 tane şehit ailesine vermiş olduğu konutlar içinde teşekkür ediyorum. Bu ülkede şehitlere de, gazilere de sahip çıkan Milliyetçi Hareket Partili belediyeler ve belediye başkanları var. 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Milliyetçi Hareket Partisi olarak bir politika değişikliğine giderek birlik ve beraberlik adına, yeni kapı ruhuyla beraber sayın Cumhurbaşkanıyla, Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi yoluna devam edecek. Cumhurbaşkanı adayı olarak biz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz. Ben bir hemşehriniz olarak Tarsus’un bir evladı olarak ta milletvekili seçimlerinde bütün Tarsuslu hemşehrilerimin desteğini bekliyorum. Hepinize hayırlı iftarlar diliyorum’’ şeklinde konuştu.(kaynak:Tarsus Belediyesi)

 

 


 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google