::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İKLİM İÇİN SES VER

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, vatandaşları hızla yok olan doğamızı kurtarmak adına başlatılan “İklim İçin Ses Ver” kampanyasına ses vermeye çağırdı.
İKLİM İÇİN SES VER
Haber Giriş:
15 Eylül 2018 Cumartesi 12:34

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, vatandaşları hızla yok olan doğamızı kurtarmak adına başlatılan “İklim İçin Ses Ver” kampanyasına ses vermeye çağırdı. ‘8 Eylül Küresel Etkinlik Günü’nde herkesin doğasına sahip çıkması gerektiğine vurgu yaptı.

 

Gezegenimizde yaşanan tahribatının büyük bir felakete doğru sürüklendiğini söyleyen Başkan Tarhan, “Bir arada hareket ederek fosil yakıtlar çağını sonlandırabilir, hepimiz için adil bir geleceği inşa edebiliriz” dedi.

 

Başta yerel yönetimler olmak üzere toplumun her ferdinin iklimsel felaketi önlemede etkili olacağına dikkat çeken Başkan Tarhan, “Ben yerel yönetimlerin ilksel felaketle ilgili çok şey yapabileceğini düşünüyorum. Herkesin ortak hareket etmesiyle sağlanacak sinerji kötü gidişi tersine çevirmeye yetecektir. Mezitli Belediyesi olarak Türkiye’de bir ilk olan Güneş Park, Mezitli Kadın Üretici Pazarı’nda Güneş enerjisini kullanarak yaptığımız soğutma sistemi, çevre dostu, enerjisinin büyük bölümünü kendisi üreten modern hizmet binası gibi projelerimizi daha da çoğaltarak fosil yakıt kullanımının yarattığı felaketin önüne geçebiliriz. Yeni yapılacak binalarda fosil yakıtlar yerine yenilenebilir enerji kaynağı kullanılması konusunda belirleyici kurallar alabiliriz” diye konuştu.(kaynak:Mezitli Belediyesi)

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google