::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kalaycı Mehmet Sarı ile Cinköy İlkokulu'nu Ziyaret Etti

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı Mehmet Sarı İlkokulu'nu Ziyaret Etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kalaycı Mehmet Sarı ile Cinköy İlkokulu'nu Ziyaret Etti
Haber Giriş:
22 Aralık 2017 Cuma 10:33

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı Mehmet Sarı İlkokulu’nu Ziyaret Etti.

 

Mehmet Sarı İlkokulu’nu ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı okul idarecileri ve öğretmenleri ile toplantılar gerçekleştirerek okullarda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Toplantıda bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı “Hayatı boyunca milletimizin yücelmesi için çalışan Atatürk, bizlere gurur duyulacak bağımsız ve modern bir Cumhuriyet, sağlam temeller üzerinde yükselen barışçı bir ülke ve onurlu bir geçmiş bırakarak önünde aydınlık bir gelecek uzanan Türk milleti, geçmişten gelen ortak duygularını, birlik ve beraberliğini, en önemli değeri olan Cumhuriyet´i ileriye taşımaya kararlıdır. Türk milleti, Atatürk´ün düşüncelerinden, ilke ve devrimlerinden güç alarak ilerlemesini devam ettirecek, ülkesini muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarma başarısını gösterecektir. Bu tarihten gelen bir sorumluluğumuz, gelecek nesillere karşı en büyük ödevimizdir.

Okul idarecileri ve öğretmenleri ile toplantılar gerçekleştiren İlçe Milli Eğitimi Mehmet Kalaycı iyi dilek ve temennilerde bulunarak ziyaretini sonlandırdı.

 

 

 

Cinköy İlk/Ortaokuluna destek ziyaretinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı öğrencilerle birebir ilgilenerek okul idareci ve öğretmenlerinin görüş, istek ve taleplerini dinledi ve kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda 15 Temmuzun Cumhuriyetimize katkısını vurgulayarak vatan, millet ve bayrak sevgisi üzerinde duran Mehmet Kalaycı, öğrencilerimize vatan, millet, bayrak sevgisinin, milli-manevi değerlere bağlı kalmanın önemini yılmadan, usanmadan anlatmamız onları bilgilendirip, bilinçlendirmemiz gerektiğini anlattı. Önemini vurguladı.

Köy muhtarı ile görüşerek köy okulunun durumu ve eksikleri ile ilgili bilgiler alan Kalaycı, açılması düşünülen anaokulu çalışmasınında hızla tamamlanması gerektiğini ifade ederek bugünün küçüklerinin yarının büyükleri olacağını onlara iyi bir gelecek hazırlamanın hepimizin görevi olduğunu ve bu görev bilinci ile Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ellerinden ne geliyorsa yapılacağını ifade etti.

Okuldaki eğitim-öğretim faaliyetlerinin işleyişi ve karşılaşılan sorunlarla ilgili bilgi alan Kalaycı, eğitim ve öğretimin kalitesinin artırılması adına eğitimde örnek ve önder olmanın anlamlı ve önemli olduğunu sadece öğretmen ve okulların değil anne, babaların ve tüm toplumun sorumluluk üstlenmesi gerektiğini ifade etti.

 

 

(kaynak:Tarsus Milli Eğitim müdürlüğü)

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46