::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İmparator Arif Matur'dan Spora Destek Verenlere Ödül

İmparator Mücadele Sporları Kulübü yönetim kurulu başkanı Arif Matur, mücadele sporlarına vermiş olduğu hizmet ve katkılarından dolayı Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan,Ak Parti Tarsus ilçe başkanı İbrahim Gül'ü plaketle ödüllendirdi.
İmparator Arif Matur'dan Spora Destek Verenlere Ödül
Haber Giriş:
14 Kasım 2017 Salı 02:39

İmparator Mücadele Sporları Kulübü yönetim kurulu başkanı Arif Matur, mücadele sporlarına vermiş olduğu hizmet ve katkılarından dolayı Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan,Ak Parti Tarsus ilçe başkanı İbrahim Gül’e plaketle ödüllendirdi.

 

İmparator Mücadele Sporları Kulübü yönetim kurulu başkanı Arif Matur, spor kulübünde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada" Mücadele sporlarının başarısı için çalışan ve bu konuda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Ak Parti Tarsus ilçe başkanı İbrahim Gül’e,Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürü Murat Tarsuslu’ya teşekkür ediyorum" dedi.

 

Ak Parti Tarsus ilçe başkanı İbrahim Gül de Kick boks sporunu sevdiren İmparator Mücadele Sporları Kulübü yönetim kurulu başkanı Arif Matur’a  teşekkür etti.

 

 

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan da şunları söyledi: Hacı Özkan esnaf, spor, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarında var olan kardeşinizdir.1996 yılın kadar spor da yöneticilik yaptım. Sporcu kardeşlerimizin sorunlarını biliyorum. Geleceğin sporcuları olarak Arif kardeşimizn gibi değerli hocaların yetiştirdiği sporcular şampiyon olur. Arif hocamıza teşekkür ediyorum.’’

 

Sporcularla da sohbet eden Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan,’’Sizler bizim geleceğimizsiniz. Elimizden ne destek geliyorsa yapabileceğimiz kadar yaparız. Hayatımda hedeflerle yürüdüm. Çırak, kalfa ve usta oldum. İşyeri sahibi oldum. Dürüst bir şekilde hedeflerim oldu. Allah’a hamdolsun. Şampiyon olabilirsiniz. Rakipleriniz sizden üstün değil. Çalışın. İyi ve kötü günde yanınızdayız. Hocalarınızın verdiği ödevleri dinleyin. Derslerinizi de ihmal etmeyin. Sporu iyi bilirim.21 yıl yöneticilik yaptım. Başarılarınız devamını diliyorum.’’

 

 

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, 29 Ekimde Tarsus’ta gerçekleştirilen  Kick Boks Cumhuriyet Kupası'nda Rusya, Azerbaycan, İran, Afganistan, Çin, Türkmenistan, K.K.T.C, Belarus, Kazakistan, Gürcistan, Türkiye ile birlikte toplamda 11 ülkeden 400 sporcu katıldığı turnuvada 56 kiloda şampiyon olan İmparator Mücadele Sporları Kulübü sporcusu Ebru Elmastaş’ı altınla ödüllendirdi.

 

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı İbrahim Gül da aynı turnuvada İmparator Mücadele Sporları Kulübü sporcusu  71 kiloda şampiyon olan Halil Doğan’ı altınla ödüllendirdi.

 

Konuşmaların ardından mücadele sporlarına vermiş olduğu hizmet ve katkılarından dolayı Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan’a plaketini  Gazetemiz yazarı Mehmet Yaşot verirken, Ak Parti Tarsus ilçe başkanı İbrahim Gül’e plaketini Gazetemiz Yazı İşleri müdürü Ahmet Can Erdoğan takdim etti.

 

Plakette’’Mücadele sporlarına vermiş olduğunuz hizmet ve katkılarınızdan dolayı şükranlarımızı sunarız.’’ifadeleri yer aldı.

 

Bu arada mazereti nedeniyle etkinliğe katılamayan Tarsus Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürü Murat Tarsuslu’ya plaketi daha sonra takdim edilecek.

 

Etkinlik,çiğköfte ikramı arıdnan okunan Yasin-i Şerifi’in ardından sona erdi.

 

Ödül törenine Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan,Ak Parti Tarsus ilçe başkanı İbrahim Gül ve yönetim kurulu üyeleri,Tarsus İlçe sağlık müdürü Dr.Füsun Kaleli,Tarsus Sosyal Hizmet merkezi müdürü Hüseyin Çelik,Tarsus Huzurevi müdürü Duygu Nur Özdağ, Tarsus Hasan Ali Yücel Oratokulu müdürü Soner Pehlivan ile çok sayıda davetli katıldı.

 

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google