::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İşkur Müdürü Dal,Tso Üyelerine İşbaşı Eğitmi Hakkında Bilgi Verdi

İş Kurumu Tarsus Hizmet Merkezi Müdürü Kürşat Dal, Tarsus Ticaret ve Sanayi odası meclis üyelerine, Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri projesi olmak hakkında bilgi verdi.
İşkur Müdürü Dal,Tso Üyelerine İşbaşı Eğitmi Hakkında Bilgi Verdi
Haber Giriş:
02 Mart 2015 Pazartesi 08:46

Türkiye İş Kurumu Tarsus Hizmet Merkezi Müdürü Kürşat Dal,

Tarsus Ticaret ve Sanayi odası meclis üyelerine, Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri projesi olmak üzere, istihdam garantili kurslar, iş ve meslek danışmanlığı, işbaşı eğitim programı hakkında bilgi verdi.

Tso’dan yapılan yazılı açıklamaya göre  Özellikle UMEM Beceri'10 projesinin işverenlere sağladığı avantajları tüm detaylarıyla anlatan  Kürşat Dal, Oda Meclis üyeleri vasıtasıyla tüm üyeleri destekler konusunda sağlanan avantajlardan faydalanmak üzere İŞ-KUR'la işbirliğine davet ederek, kapılarının daima tüm istihdam sağlayan tacir ve sanayicilere açık olduğunu bildirdi.

Oda Meclis Başkanı Ali Kıraç ve Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak ise  İş-kur müdürü Dal’ın vermiş olduğu bilgiler dolayısıyla teşekkür ederek, İş-kur’la her zaman işbirliğinin süreceğini, Tarsus’un istihdamına katkı sağlayacak tüm girişimcilerde ellerini  taşın altına koymaya  devam edeceklerini kaydettiler.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Tarsus Ticaret Borsası Personellerine Ödül
12:48
Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret
EKONOMİ

16 Kasım 2023 Perşembe 11:23

Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak'ı ziyaret etti
11:23
Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor
EKONOMİ

02 Kasım 2023 Perşembe 10:08

Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor

10:08
SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ
EKONOMİ

29 Mayıs 2023 Pazartesi 09:45

SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ

09:45