::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstemihan Talay Mersin'i Karış Karış dolaşıp halkla kucaklaşıyor

CHP Büyükşehir Belediye Başkan a.adayı M. İstemihan Talay, Mersin'i karış karış dolaşarak, halkla kucaklaşmayı aralıksız olarak sürdürüyor.
İstemihan Talay Mersin'i Karış Karış dolaşıp halkla kucaklaşıyor
Haber Giriş:
21 Şubat 2018 Çarşamba 17:46

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Başdanışmanı, Kültür eski Bakanı ve Büyükşehir Belediye Başkan a.adayı M. İstemihan Talay, Mersin'i karış karış dolaşarak, halkla kucaklaşmayı aralıksız olarak sürdürüyor.

Gittiği her yerde sevgi ve saygı seliyle alkışlarla karşılanan İstemihan Talay, “Önümüzde 2019 yerel seçimleriyle, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri var. Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin’de de bu seçimlerde büyük bir başarı gösterip, destan yazacağız. 2019 seçimlerinde oy patlaması yapacağız.  Hep birlikte el ele vererek partimizi yerelde ve genelde iktidar yapacağız” dedi.

Tarsus’tan Anamur’a kadar Mersin’in en ücra köşelerine kadar giderek vatandaşlarla buluşarak, partisinin yerel ve genel seçimlere yönelik proğramlarını anlatıp, onların sorunlarını dinleyen ve çözümü konusunda her zamanki gibi yardımcı olmaya devam eden İstemihan Talay, 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler ve genel seçimler ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi seçimine, parti teşkilatlarımızla birlikte istikrarlı, sistemli, planlı ve proğramlı bir şekilde hazırlanmaya devam ettiklerini kaydetti.

İstemihan Talay, Mersin'in Mezitli ilçesinin Yörük köyü olan Doğlu köyü başta olmak üzere Mezitli'nin değişik mahalle, semt ve sitelerinde halkla buluştu.

Vatandaşlardan gördüğü ilgi ve alakadan dolayı son derece mutluluk duyan İstemihan Talay'ın geçmişteki büyük hizmetlerini asla unutmayacaklarını belirten vatandaşlar, Talay'ı CHP'den Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı görmek istediklerini ve bunun için tüm güçleriyle kendisinin yanında olduklarını söylediler.

Doğlu köyü Şehit Uzman Çavuş İsmail Hakkı Doğan meydanında merhum Mustafa Tat'ın  ölüm yıldönümü nedeniyle düzenlenen anma etkinliğine katılan İstemihan Talay'ı, Doğlu köyü sakinleri büyük bir ilgiyle karşıladı.Anma etkinliğinde merhumun ailesi, yakınları ve Yasin'i Şerif okunması ve yemek etkinliğine katılan kalabalık bir topluluğun bağrına bastığı İstemihan Talay, gördüğü yoğun ilgiye teşekkür ederek, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etti.

Talay, “CHP olarak ilk hedefimiz Mersin’de yerel seçimde en az yüzde 45 oranında oy alarak seçimi kazanmaktır. İddia ediyoruz, Mersin Büyükşehir Belediyesini yüzde 45 -yüzde 60 bandında oy alarak kazanacağız. Elbette Büyükşehir ile birlikte Mersin’in tüm ilçelerini kazanmaya odaklanmış bulunuyoruz. 2019 yerel ve genel seçimlerinde Mersin’de başarı destanı yazacağız.” diye konuştu.(kaynak:İstemihan talay)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google