::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İYİ Parti Genel Bşk. Yardımcısı Ayfer Yılmaz'ın Borsa Ziyareti

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz ve Tarsus İlçe Teşkilatı Başkanı Tekin Çelik ile beraberindeki heyet Tarsus Ticaret Borsasını ziyaret etti
İYİ Parti Genel Bşk. Yardımcısı Ayfer Yılmaz'ın Borsa Ziyareti
Haber Giriş:
22 Haziran 2018 Cuma 08:58

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz ve Tarsus İlçe Teşkilatı Başkanı Tekin Çelik ile beraberindeki heyet Tarsus Ticaret Borsasını ziyaret etti.

 

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, Ayfer Yılmaz ve beraberinde bulunan heyete yapılan ziyaretten memnuniyetini ifade ederek Tarsus’un geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de tarım ve tarım  ticareti yapılan  büyük kentlerden biri olmaya devam edeceğini kaydetti.

 

Sohbet ortamında geçen ziyarette, Tarsus  ve Türkiye ekonomisinde, özellikle tarımda yaşanan gelişmeler üzerine borsa üyeleri ile  istişare eden Sayın Yılmaz, Tarsus’un geçmiş sosyal, kültürel ve ekonomik konularına değindi.Tarsus'un tarımsal gücünü çok iyi bildiğini, tarım ticaretindeki potansiyelin daha da artması gerektiğini ifade etti. Sayın Yılmaz, Tarsus'un tarım ve tarıma dayalı ekonomisini bir Tarsuslu olarak çok iyi bildiğini tarımsal anlamda planladıkları tarım ve tarım  ticaret ile ilgili konulara değinerek  anlattığı ziyaretinde bölgenin tarım ve tarım ticaretinde öncelik arz ettiğini, bölgede üretimi yapılan tarımsal ürünlerin  ihracatının arttırılması ile Tarsus'a katma değer yaratılacağını da belirtti.Lojistiğin önemine değinen Yılmaz,  yükte hafif pahada değeri tarımsal ürünlerin üretimine ve ihracatına Lojistik anlamda kaynakların kullanılması ve desteklenmesinin gerektiğini anlattı. Bu anlamda yapılacak olan Çukurova Havalimanı ile Mersin Tarsus Kazanlı Sahil Bandı projesinin önemine de değindi.

 

Ziyaretin ardından Başkan Murat Kaya, Ayfer Yılmaz’a  ziyaretin anısına bir hediye takdim etti. Ayrıca, Tarsus Ticaret Borsası tarafından coğrafi işareti alınan Tarsus Sarıulak zeytinininden üretilmiş zeytinyağı ve yine bu yıl borsa üyesi Boltaç Zeytinyağı Firmasının 2. lik ödülü kazandığı Tarsus Sarıulak Zeytinyağı'da Sayın Yılmaz'a hediye edildi.(kaynak:Tarsus Ticaret Borsası)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18