::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kadın Muhtar Adaylarından ziyaret

Tarsus'ta sayıları onu geçen kadın muhtar adayları muhtarlık için yola çıkarak gazetemizi ziyaret ettiler
Kadın Muhtar Adaylarından ziyaret
Haber Giriş:
26 Eylül 2018 Çarşamba 08:48

Tarsus’ta  sayıları onu geçen kadın muhtar adayları muhtarlık için yola çıkarak gazetemizi ziyaret ettiler.

Gazetemiz yazı ailesi ve kurucumuz Mustafa Erdoğan ile görüşen Kadın muhtar adayları, kadınlarında mahallelerini muhtar olarak en iyi şekilde yöneteceklerine inandıkları için bu yola çıktıklarını söylerken, ikamet ettikleri mahallelerinin tüm seçmenlerinden de destek istediler.

Tarsus'un farklı mahallerinden 2019 yerel seçimlerinde muhtar adayı olan kadınlar kurucumuz Mustafa Erdoğan’la görüşerek basın olarak desteğimizi istediler.

Ziyaretimize  Kızılmurat mahallesi muhtar adayı Meryem Türkmen, Akşemseddin Mahalle Muhtar Adayı Hayat Çevik Akpınar,  Altaylılar Mahalle Muhtar Adayı Perihan Özcan, Eski ömerli Mahalle Muhtar Adayı Sakine Sindar,  Gaziler Mahalle Muhtar Adayı Çiğdem İpekkan  Ekici,  Şehitler Tepesi Mahalle Muhtar Adayı Tülay Şahbaz, Yeni Mahalle Muhtar Adayı Dilek Kuydeşen, Hürriyet mahallesi muhtar adayı  Habibe Baş Ceylan  gelerek birlikte hareket etmek için yeni  aday olacak diğer kadın muhtar adaylarını da aralarına davet ettiler.

Kadın  muhtar adayları hedef ve projelerinden bahsederek Tarsus için kadın dayanışması içinde olduklarını ifade ettiler. Dil, din, ırk, siyasi parti ayırımı yapmadan Tarsus'a hizmet edeceklerini söylediler.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google