::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

''Kadın Ortak Girişim Fabrikaları'' Projesi Tanıtım Toplantısı

Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB) tarafından düzenlenen ‘Kadın Ortak Girişim Fabrikaları' proje tanıtım toplantısı ve “Güçlü Kadınlar Her Yerde” programı Vali Ali İhsan Su'nun eşi Zeliha Su'nun katılımlarıyla gerçekleştirildi
''Kadın Ortak Girişim Fabrikaları'' Projesi Tanıtım Toplantısı
Haber Giriş:
20 Mart 2020 Cuma 11:08

Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB) tarafından düzenlenen ‘Kadın Ortak Girişim Fabrikaları’ proje tanıtım toplantısı ve “Güçlü Kadınlar Her Yerde” programı Vali Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi

Divan Otel’de düzenlenen toplantıya TÜİOSB Yönetim Kurulu Başkanı Gül Akyürek Balta’nın yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in eşi Meral Seçer, Mersin Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Bahar Aydınlı, Mersin Barosu Başkan Yardımcısı Fatma Demircioğlu, avukatlar, sanayici iş kadınları, kadın dernek başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmasına tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak başlayan Zeliha Su, kadınların bir anne olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştirmek gibi kutsal bir görevi yerine getirirken aynı zamanda iş hayatının içerisinde de güçlü bir şekilde yer almaya çalıştığını kaydetti.

Kadınların hayatın her alanında varlığını güçlendirerek yer almaya milletimize ve ülkemize karşı sorumluluklarını yerine getirmeye kararlılıkla devam edeceğini belirten Zeliha Su; “Bu azim ve kararlılık, dün Cumhuriyetimizin harcına; bugün ülkemizin dünyanın önde gelen ülkelerinden biri haline gelmesine yansıdığı gibi yarınlarımızın inşasında da en büyük güç olmaya devam edecektir. Bu yolda eğitimli cesur ve öz güveni yüksek başarılarla dolu çalışmalarıyla hepimize birer yol gösterici olan kadınlarımız en büyük destek ve ilham kaynağı olmaktadır.” dedi.

TÜİOSB yönetiminde yer alan kadınlar örneğinde olduğu gibi Mersin’de kadınların iş hayatında etkin bir şekilde yer aldıklarına, güçlü kadınların her yerde olduklarına memnuniyetle şahit olduklarını ifade eden Zeliha Su programın düzenlenmesinde emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

TÜİOSB Yönetim Kurulu Başkanı Gül Akyürek Balta ise Kadın Ortak Girişim Fabrikalarının (KOGİF) 10 bin kişilik istihdamla yola çıkan TÜİOSB’nin en anlamlı projesi olduğunu belirterek, yatırımcısı, yöneticisi, üreticisi kadın olan bu fabrikaların yüksek katma değer üreten uluslararası markalar yaratacağını dile getirdi.

Konuşmaların ardından toplantı katılımcıların görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Tarsus Ticaret Borsası Personellerine Ödül
12:48
Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret
EKONOMİ

16 Kasım 2023 Perşembe 11:23

Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak'ı ziyaret etti
11:23
Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor
EKONOMİ

02 Kasım 2023 Perşembe 10:08

Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor

10:08
SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ
EKONOMİ

29 Mayıs 2023 Pazartesi 09:45

SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ

09:45