::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Ergül

Tarsus Kamyoncular Kooperatifi başkanı Feridun Ergül,kooperatif olarak bölgemize ve ülkemize katma değer kattıklarını söyledi.
Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Ergül
Haber Giriş:
31 Mart 2016 Perşembe 14:20

Tarsus Kamyoncular Kooperatifi başkanı Feridun Ergül,kooperatif olarak bölgemize ve ülkemize katma değer kattıklarını söyledi.

Gazetemiz Yazı işleri müdürü Ahmet Can Erdoğan Tarsus Kamyoncular Kooperatifi başkanı Feridun Ergül’ü ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ergül,“Türkiye’nin her yerine yaptığımız taşımacılıkla kentimizin vergi rekortmenleri arasında yer almak bize gurur veriyor. Kazancımızın vergisini vererek bölgemize, ülkemize ve insanlara  faydalı olmaya çalışıyoruz.Biz kooperatifçilik olgusunu önemseyerek ve tüm üyelerimizle  önemli işler yapmak için uğraşıyoruz ve kooperatifimizi yaşatıp büyütmek için büyük fedakarlıklar yapıyoruz.Devamlı sahadayız.Kamyoncu esnafımızın ekmeği için koşturuyoruz.Üyelerimize yeni iş bağlantıları yaparak onların menfaatlerine ve ülkemize, bölgemize hizmet etmeye gayret ediyoruz. Biz büyük bir aileyiz ve bu  ailenin her ferdi, bölgesine, ülkesine hizmet için canla başla çalışıyor” diye konuştu.

Başkan Ergül, ayrıca zorunlu trafik sigortasına yapılan büyük artışın nakliyeci esnafı ve vatandaşı çileden çıkardığını söyledi.

Başkan Ergül, ‘’ Nakliyeci esnafımız zor şartlarda mesleklerini devam ettirerek evlerine ekmek götürmeye çalışmaktadır. Esnaflarımıza çok büyük bir yük getirmiştir.Acilen trafik sigortasında düzenleme yapmasını, yüksek oranda artan zorunlu trafik sigortası bedellerinin de ödenebilir seviyeye çekilmesini talepediyoruz

Gazetemiz yazı işleri müdürü Ahmet Can Erdoğan da Ergül’e ve ekibine başarılar dileyerek teşekkür etti.

Paylaş:  Facebook Twitter Google