::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KAPLAN İNŞAAT KENTSEL DÖNÜŞÜMDEN YÜZÜNÜN AKIYLA ÇIKTI

Kentsel Dönüşümle yeni evlerine kavuşan Yeşildirek ve Arda apartmanı sakinleri Müteahhit Mustafa Kaplan'a zamanında ve kaliteli ev yaptığı için teşekkür ettiler
KAPLAN İNŞAAT KENTSEL DÖNÜŞÜMDEN YÜZÜNÜN AKIYLA ÇIKTI
Haber Giriş:
07 Ağustos 2020 Cuma 09:02

Taahhüt ettiği bütün işlerinde dürüstlük imajını koruyarak ilerleyen Kaplan İnşaat, Tarsus’ta ikinci kentsel dönüşüm projesini hayata geçirerek, projeden yüzünün akıyla çıktı.

Kaplan İnşaat, Yeni Mahalle Toros ekmek Fırını ilerisi Cetvel camii karşısında  Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 36 dairenin anahtarları, hak sahibine teslim edildi.

3+1  daire tiplerinin bulunduğu  projede daire oturumları 130’ar metrekare.

Yeşildirek  ve Arda apartmanı olarak iki ayrı site inşaatını tamamlayan Kaplan inşaat  ayrıca modern konutlarının yanı sıra modern işyeri ve dükkanlarını da bitirdi.

Öte yandan Site sakinleri  Mehmet Soydan’ın yöneticiliğinde ilk toplantılarını da gerçekleştirdi.

Toplantının ardından Mehmet Soydan Kaplan İnşaat sahibi Mustafa Kaplan’a bir çiçek takdim ederek "Sayın Mustafa Kaplan Bey, bizlere kaliteli, ferah ortamda ev yaşam alanı oluşturduğunuz için, şahsınızda tüm ekibinize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’dedi.

Mustafa Kaplan da ‘’Elimizden gelen en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. İnşaat sektöründe harcanan zamanın ve emeğin beğenilerek takdir edilmesi, emeğe saygı duyulması ve yapılan bu çalışmaların başkaları tarafından da takdir görmesi onur ve gurur vericidir.’’dedi.

Ev sahipleri ile Mustafa Kaplan  hesaplaşarak helalleştiler ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Paylaş:  Facebook Twitter Google