::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KARADUVAR SAHİLİ YENİLENİYOR

Çalışmaların yakın zamanda tamamlanması hedefleniyor
KARADUVAR SAHİLİ YENİLENİYOR
Haber Giriş:
07 Mart 2020 Cumartesi 11:16

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz İlçesi Karaduvar sahilinde başlattığı çevre ve sahil düzenleme çalışmalarına hız verdi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından Akdeniz İlçesi Karaduvar sahil bandında kaldırım yapım çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Ali Ulusoy, çevre ve sahil düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Ayhan Terban, Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Akın Aşıcı, Yol ve Asfalt Şube Müdürü Erdal Özcan ve muhtarlarla birlikte yapılan incelemelerde, çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Çalışmaların yakın zamanda tamamlanması hedefleniyor

Ekipler, 15 kamyon, 2 greyder, 1 dozer,1 loder ile saha ve çevre düzenleme çalışmalarını titizlikle gerçekleştirerek, sahili yeni görünümü için hazırlamaya devam ediyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Ekipler, bir süre önce sahilleri canlandırma çalışmaları kapsamında, ilk olarak Karaduvar sahilinde dağınık halde bulunan büyük kayaları düzenli hale getirmiş, plaj kumunu da düzenleyerek, vatandaşlar için temiz bir hale getirmişti.

Büyükşehir, sahada yaptığı değerlendirmelerle çalışmalarını şekillendiriyor

Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hem fiziki hem de görsel açıdan yenilenmesi gerektiğini düşündüğü bölgelere hizmet götürmek için çalışmalara devam ederken, muhtarlar ve vatandaşlarla yapılan görüşmeler doğrultusunda çalışmalarını şekillendiriyor. Merkezden ilçelere kadar her alanda daha koordine, güçlü ve verimli bir şekilde hizmet sunmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, sahada yaptığı değerlendirmelerle hem yürütülmekte olan çalışmaların fiziki durumu hakkında bilgi alıyor, hem de ihtiyaçları ve önerileri dinliyor.

Bu kapsamda saha incelemelerine Akdeniz İlçesi Adanalıoğlu Mahallesi’nde devam eden Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Ali Ulusoy ve beraberindeki ekip, yağmursuyu drenajı için büz boru ve baks yerleştirilmesi gereken yerlerde de yerinde inceleme yaparak, ihtiyaçları tespit etti. Adanalıoğlu Çok Amaçlı Mahalle Evi'nde yapılması istenen talepleri ilgililerden dinleyen Ulusoy, incelemelerine Adanalıoğlu-Kazanlı arasındaki halk plajında devam ederek, gündeme gelen konular çerçevesinde görüş alışverişinde bulundu. Ardından Şeyh İbrahim Hekim Türbesi’nde inceleme yapılarak, öneri ve talepler not edildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşa sunulan hizmetler noktasında daha fazla neler yapılabileceğini görme fırsatı sağlayan incelemelerine sahada devam edecek.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google