::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KARİYER MERKEZİ'NDEN KORONAVİRÜS SÜRECİNDE ONLİNE KARİYER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, yaptığı çalışmalara ve işbirliklerine bir yenisini daha ekledi
KARİYER MERKEZİ'NDEN KORONAVİRÜS SÜRECİNDE ONLİNE KARİYER GÜNÜ ETKİNLİĞİ
Haber Giriş:
26 Mayıs 2020 Salı 21:26

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in en önemli projelerinden biri olan Kariyer Merkezi, yaptığı çalışmalara ve işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. Üniversite öğrencilerinin zorunlu stajları için ilk defa online başvuru sistemini kuran Kariyer Merkezi, okulların tatil olduğu COVID-19 salgını sürecinde de üniversitelileri yalnız bırakmayarak Mersin’de ilk defa Online Kariyer Günü etkinliği gerçekleştirdi.

Kariyer Merkezi, Mersin Üniversitesi Kariyer Merkezi, Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK) ve UK Danışmanlık işbirliği ile Online Kariyer Günü düzenlendi. “Dijital Çağda Kariyer Fırsatları” mottosu ile gerçekleştirilen etkinlikte, “Kariyer Merkezi ve Öğrencilere Yönelik Rehberlik Hizmetleri”, “Teknoloji-COVİD-19 ve İş Hayatı, Değişen Yetkinlikler”, “Yeni Nesil İş Arama Kanalları, Online İş Başvurusu-Online Mülakat”, “Öğrenci Yetiştirme Programları”, “Kurumsal İş Hayatına İlk Adım ve Hatalar” konu başlıklarında bilgi alışverişi yapılırken, etkinliğe yaklaşık 100 öğrenci katılım sağladı.

Alanında uzman akademisyenler etkinlikte konuşmacı olarak yer aldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada ve Mersin Üniversitesi Kariyer Merkez Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege, etkinliğin moderatörlüğünü yürütürken, Pepsico İnsan Kaynakları Türkiye Yöneticisi ve yazar Alper Girgin, Migros İnsan Kaynakları Müdürü/Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Onur Üyesi Koray Özdemir ve Türkiye’nin en büyük yapay zeka lisans-yüksek lisans Program Başkanı Dr. Umut Köksal davetli konuşmacı olarak katılım sağladı.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46