::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KARİYER MERKEZİ'NİN YENİ PROJESİ: KARİYER SOHBETLERİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in öncülüğünde hayata geçirilen Kariyer Merkezi, yapmış olduğu çalışmalarla üniversite öğrencilerine destek olmaya devam ediyor
KARİYER MERKEZİ'NİN YENİ PROJESİ: KARİYER SOHBETLERİ
Haber Giriş:
12 Aralık 2019 Perşembe 10:08

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde hayata geçirilen Kariyer Merkezi, yapmış olduğu çalışmalarla üniversite öğrencilerine destek olmaya devam ediyor

İş arayanlara rehberlik eden ve yetenekleri doğrultusunda uygun iş pozisyonları için yönlendirme yapan Kariyer Merkezi, Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi işbirliğinde “Kariyer Sohbetleri” projesi için harekete geçti.

Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Alkan Alkaya ve TEKNOPARK firmalarından EPATİ Bilişim Genel Müdürü Umut Oğur, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada’yı ziyaret etti. Ziyarette Kariyer Merkezi’nin faaliyetleri anlatılırken, özellikle öğrencilerin işgücü piyasasını tanımalarına yönelik çalışmalar yapılması açısından işbirliğine gidilmesi kararı alındı.

Bu doğrultuda, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi ve Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi işbirliğinde “Kariyer Sohbetleri” projesi başlatılması kararı alındı. Alanında uzman kişi ve kurumsal firmalarla öğrencilerin buluşması hedeflenen projede üniversite öğrencilerinin mezun olmadan meslekleri hakkında bilgi sahibi olması ve işgücü piyasasını tanımaları hedefleniyor.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google