::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kasım Ekenler Ortaoklu Eski Mezunları Buluştu

Tarsus Kasım Ekenler Ortaokulunun ilk mezunları ve öğretmenleri 45 yıl aradan sonra bir araya geldi
Kasım Ekenler Ortaoklu Eski Mezunları Buluştu
Haber Giriş:
11 Mayıs 2015 Pazartesi 09:24

Tarsus Kasım Ekenler Ortaokulunun ilk mezunları ve öğretmenleri 45 yıl aradan sonra bir araya geldi. 2010 yılında bir kez daha buluşan eski mezunlar, okul arkadaşlarının ve öğretmenlerinin hepsine ulaşmakta sıkıntı çektiklerini belirttiler. Aradan geçen uzun yıllar, büyük bir zaman diliminde birçok arkadaşlarının Tarsus’ta olmadığı, bazı öğretmenlerin hayatta olmadığı ya da sağlık sorunu yaşadığı gibi nedenlerle büyük kalabalıklar olarak buluşmak istemelerine rağmen henüz az sayıda buluşmaya devam ettiklerini ifade ettiler.

8 Mayıs 2015 günü akşamı, Tarsus Şelale Restoranda buluşan grup son derece neşeli ve eğlenceli bir akşam geçirdi.

Zamanın okul müdürü Mehmet Şahin Mersin’den, Fen Bilgisi öğretmeni Yunus Demir İstanbul’dan gelerek toplantıya katıldılar ve öğrencilerini sevindirdiler. Her iki öğretmen de birer konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini dile getirdiler, o zamanı anlattılar, anılardan bölümler verdiler ve öğrencilerinin alkışlarını aldılar.

Bir kısmı Tarsus’ta bulunan eski mezunların bir kısmı da Tarsus dışından gelerek arkadaşlarıyla hasret giderdiler. Tarsus dışında olup da katılamayanlar selam göndererek geceye uzaktan katıldılar.

Bundan sonraki buluşmalarda daha da genişleyebilmek için bir Facebook grubu kurulması ve her yıl Mayıs ayının ilk haftasının buluşma günü olarak belirlenmesi kararlaştırıldı.

Toplantıya katılan eski mezunlar arasında Bekir Yoluk, Ferruh Ediz, Fatih Çil, Filiz Konuk, Ercai Akçiçek, Yücel Keleşoğlu, Emine Yılmaz, Keşef Benli, Zeki Avşar, Seyfettin Sindar, Bünyamin Karataş, Atila Özkul,  Erdoğan Akkoyun, Mehmet Tepretmez, Bayram İkiz, Tülay Kale, Sıdıka Güler Karakulak, Hüdaverdi Öz (bazı katılımcıların eşleri), öğretmenler ve aileleri ile yazarımız Duygu Sucuka vardı.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Diğer Fotoğraflar
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29