::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KAYA VE EKİNCİOĞLU'NDAN 19 MAYIS MESAJI

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ile Meclis başkanı Hakkı Ekincioğlu,19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle birer mesaj yayınladılar.
KAYA VE EKİNCİOĞLU'NDAN 19 MAYIS MESAJI
Haber Giriş:
17 Mayıs 2019 Cuma 10:36

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ile Meclis başkanı Hakkı Ekincioğlu,19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle birer mesaj yayınladılar.

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, mesajında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında “19 Mayıs 1919 Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir” diyen bir liderle birlikte yürüyen bir halkın kurtuluş mücadelesine başlama zamanıdır." ifadesinde bulundu.

Kaya "Bağımsızlığımızın nasıl elde edildiğini, hangi zorluklarla kazanıldığını herkesin bilmesi gerekir.

Yüz yıl önce Samsun’dan filizlenen bağımsızlık ve egemenlik aşkı ilelebet sönmeyecek, Gençlerimiz, vatan aşkıyla yanan o şanlı bedenlerin açtığı kahramanlık yolunda durmadan yürüyecektir. Cumhuriyet nice 100 yıllar daha yaşayacak, bu bayrak asırlar boyu şerefle dalgalanmaya devam edecektir. Ülkemiz için potansiyel iç ve dış tehlikelere karşı her zaman uyanık olmak gençlerimizin asli görevidir. Vatanın bağımsızlığı tehlikesi söz konusu olduğunda, tıpkı kurtuluş savaşımızda olduğu gibi, her türlü farklılıklarımızı tıpkı renklerin uyumu gibi birleştirip yine tek yürek olabilmeliyiz. Bunun bozulmasına da başta gençlerimiz olmak üzere bu millet fırsat vermeyecektir.

Sözlerimi Atatürk'ün veciz bir sözü ile tamamlamak istiyorum “Gençler! Vatanın bütün ümit ve istikbali, siz genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlanmıştır. Sizler, yani Yeni Türkiye'nin genç evlatları, yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz. Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar".

Gençlerimizin durmadan yorulmadan çalışacağına olan inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, 100. yılında başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.”

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ekincioğlu mesajında Bugünle yarın arasındaki köprü olan gençliğimiz aydınlık yarınlarımızın ve Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatıdır.Ulusal varlığımızı borçlu olduğumuz bugünü gençlere armağan eden Ulu Önder Atatürk, gençlere olan inancını ve güvenini göstermiştir.Geleceğin emanetçisi gençlerimiz de kahraman ecdadından aldığı büyük emanetin sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirerek cennet vatanımızı çok daha ileriye taşıyacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nda kanlarını ve canlarını veren aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.’’

Paylaş:  Facebook Twitter Google