::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KAYMAKAM ÜNAL'DAN BAŞKAN BOZDOĞAN'A ZİYARET

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, 31 Mart Mahalli Seçimler sonrası yeni seçilen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu
KAYMAKAM ÜNAL'DAN BAŞKAN BOZDOĞAN'A ZİYARET
Haber Giriş:
24 Nisan 2019 Çarşamba 08:54

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, 31 Mart Mahalli Seçimler sonrası yeni seçilen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

31 Mart Yerel seçimlerinde, Tarsus Belediye Başkanlığı’na seçilen Dr. Haluk Bozdoğan, Kaymakam Yüksel Ünal’ı makamında ağırladı. Kaymakam  Ünal, nezaket ziyareti kapsamında, Başkan Bozdoğan’a tebriklerini ve hayırlı olsun dileklerini iletti. İlçemizin kalkınması ve sorunlarının çözümü adına Tarsus Kaymakamlığı ile Tarsus Belediyesi arasından yapılabilecek her türlü işbirliğinden memnuniyet duyacaklarını dile getiren Kaymakam Ünal, “Belediyemiz ve diğer kurumlarımız arasında var olan uyumu ve iş birliği bu güne kadar vatandaşa en iyi hizmetin verilmesi konusunda, sorunların çözümü noktasında devletin temsilcileri olarak her zaman hazırız. Eminim,  bu güzel ilçemiz için imkânlar doğrultusunda en iyi hizmeti gerçekleştirilecektir. Belediye başkamıza yeni görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Bozdoğan ise ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getirerek,  Tarsus’un önemli bir ilçe olduğunu ve amaçlarının Tarsus’a en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışacaklarını söyledi. Ardından Kaymakam Ünal ile Başkan Bozdoğan, ilçenin genel sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunurken, yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bir süre sohbet etti.

Paylaş:  Facebook Twitter Google