::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaymakam Ünal Gençlerle Hayat Tecrübelerini Paylaştı

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe ve Gençlik merkezi müdürü Murat Tarsuslu başkanlığındaki Tarsus Gençlik merkezi üyelerini kabul etti.
Kaymakam Ünal Gençlerle Hayat Tecrübelerini Paylaştı
Haber Giriş:
29 Ocak 2018 Pazartesi 10:22

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe ve Gençlik merkezi müdürü Murat Tarsuslu başkanlığındaki Tarsus Gençlik merkezi  üyelerini kabul etti.

Kaymakam Ünal, Kaymakamlık toplantısı salonundaki kabulde gençlerle tecrübelerini paylaştı. Kaymakam Ünal, hayatından kesitler anlatarak başladığı konuşmasında, 6 çocuklu bir bakkal ailesinin 3. çocuğu olarak dünyaya geldiğini anlattı.

Gençlerden kendilerine güvenmelerini, çalışma azmi içinde olmalarını ve kendilerini sürekli geliştirmelerini isteyen Kaymakam Ünal,’’Önce çalışmak ve sabretmek gerekiyor.Hangi mesleği seçerseniz seçin yeter ki severek yapın.Ufkunuz açık olsun.Zaman zaman hayatınıza format atın. İnsan hayallerin peşinde yaşar. O hayallerle yürüyeceksiniz. Anne ve babanızın tecrübelerini öğrenin.

Çizginizi asla bozmayın. Hayatta beş sihirli cümle vardır. Nerede olursanız olun’’lütfen, selam vermek,özür dilemek, teşekkür etmek ve gülümsemek’’bunları kullanın. Filmlerdeki gibi hayat yok. Bizim 24 saatimiz var. Zamanı en iyi şekilde değerlendirin.Yaptığınız işi sevin.’’diyerek, bazı telkin ve tavsiyelerde bulundu.

Kaymakam Ünal, konuşmasının ardından üyelerin yönelttiği soruları içtenlikle yanıtladı.Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürü Murat Tarsuslu, Gençlik Merkezi faaliyetleri hakkında bilgi aldı.Ziyarette Gençlik merkezi şefi Cafer Bozkurt, Gençlik merkezi lideri Meryem Bozkurt da hazır bulundu.

Kaymakam Ünal’a Gençlik Hizmetleri ve Tarsus ilçe müdürü Murat Tarsuslu tarafından gençlik merkezi üyeleri tarafından yapılan bir tabak hediye etti.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google