::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaymakam Yüksel Ünal Mersin Bölge Gümrük Yardımcısı ile Şehit ailesini ziyaret etti

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal ve beraberindekilerle 26 Ocak Dünya Gümrük Günü” nedeniyle Tarsus'ta şehit ailesi ziyaret edildi.
Kaymakam Yüksel Ünal Mersin Bölge Gümrük Yardımcısı ile Şehit ailesini ziyaret etti
Haber Giriş:
31 Ocak 2017 Salı 17:13

Tarsus Kaymakamı  Yüksel Ünal ve beraberindekilerle 26 Ocak Dünya Gümrük Günü” nedeniyle Tarsus’ta şehit ailesi ziyaret edildi.

Tarsus Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre  28 Ocak 2008 tarihinde Bitlis ilinde Van Erciş ilçesinde tutuklu sevki esnasında Adilcevaz-Erciş Karayolunun 38.inci kilometresinde cezaevi ring aracının devrilmesi sonucu yararlanan ve tedavi gördüğü hastanede 21 Mart 2008 tarihinde şehit olan Tahsin Kurt’un ailesine ziyaret edildi.

Şehit Tahsin Kurt’un eşi Teslime Kurt ve iki çocuğu Ceren ve Sıla’ya Mersin Gümrük Bölge Müdürlüğü tarafından bir adet laptop bilgisayar hediye edildi.Şehit ailesi devlet yetkililerinin kendilerini ziyaret edip,sorunlarının dinlenmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkür ettti.

Şehit Tahsin Kurt’un eşi Teslime Kurt’un ziyaretine Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Mersin Gümrük Bölge Müdür Yardımcısı ve Tarsus Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Çelik katıldı.Yapılan ziyarette Kaymakam Yüksel Ünal,Devletimizin her kademesinin Şehit aileleri ve Gazilerimizin  yanında ve devlet kapılarının sonuna kadar açık olduğunu,devletin şefkatli kollarıyla her zaman Şehit aileleri  ve Gazilerimizi kucaklayacağını belirtti

Paylaş:  Facebook Twitter Google