::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KEMALPAŞA SANAYİ SİTESİNDE İŞYERİ SAHİBİ OLAN ESNAFLARDAN BAŞKAN CAN'A TEŞEKKÜR

Tarsus'ta yapılan Kemalpaşa Sanayi Sitesi'nin yapımı bitmek üzere. Çalışmaları yerinde inceleyen Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, beraberinde gazetemiz kurucusu Mustafa Erdoğan ve Esnaf Kefalet kooperatifi başkanı Mahmut Şahin ve bazı gazetecilerle Sanayi Sitesi alanını ziyaret etti.
KEMALPAŞA SANAYİ SİTESİNDE İŞYERİ SAHİBİ OLAN ESNAFLARDAN BAŞKAN CAN'A TEŞEKKÜR
Haber Giriş:
07 Kasım 2018 Çarşamba 09:14

Tarsus’ta yapılan  Kemalpaşa Sanayi Sitesi’nin yapımı bitmek üzere. Çalışmaları yerinde inceleyen Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı  Kaplan Kiltaş, beraberinde gazetemiz kurucusu Mustafa Erdoğan ve Esnaf Kefalet kooperatifi başkanı Mahmut Şahin ve bazı gazetecilerle  Sanayi Sitesi alanını ziyaret etti.

Tarsus’ta esnaf-belediye işbirliğiyle Türkiye’ye örnek olarak gösterilen Kemalpaşa Sanayi Sitesi’nde mutlu sona ulaşıldı. 22 parselde 100-150-200-230 ve 250 metrekarelerde 157 işyerini kapsayan proje belediyenin destekleri ile yapıldı.

Şevket Can’ın arsa payını cüzi bir miktarla  vermesi nedeniyle Kaplan Kiltaş ve Mahmut Şahin, başkana  teşekkür etti. Burada yaptırılan Yeni  Sanayi sitesi  5 yıldızlı bir işyeri olmuş.

İçinde tuvalet ve lavaboları, dinlenme odaları dahil yapılan bu yeni binalar esnafı rahatlatacak.

Kiltaş ve Şahin “Bu binaların yapımında en büyük katkıyı sunan Tarsus belediye Başkanımız Şevket Can’a teşekkür ederiz. Bize arsaları çok ucuza verdi, 30 bin Tl gibi bir ücrete arsayı alıp 152 esnafımızla birlikte binaları imece usulü yaptırdık. Hepimiz yeni  işyeri sahibi olduk. Buraya marangoz, elektrikçi, tornacı, döşemeci gibi esnaflarımız gelecek. İmece usulü yapılan  Sanayi Sitesinde dükkan sahipleri  olarak başkan Can ve ekibine teşekkür ediyoruz” dediler.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29