::
16 Nisan 2024 Salı

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kervan Humus sahibi Bülent Döven

Tarsus'un damak zevkine hitabeden Kervan Humus Salonu adını markalaştırdı.
Kervan Humus sahibi Bülent Döven
Haber Giriş:
17 Şubat 2017 Cuma 08:24

Tarsus’un damak zevkine hitabeden Kervan Humus Salonu adını markalaştırdı. ‘Eshab-ı Kehf'te Hıdırellez  Günleri' kapsamında kente özgü yiyecek ve içeceklerden  oluşan yarışmalarda devamlı olarak birincilik elde eden ve kalitesini tescillendiren Kervan Humus, gerek Tarsus içinde, gerekse kent dışından gelenlere en nefis humuslarını sunarken, Abacı işhanındaki merkezinide büyüttü.

 Kervan Humus Salonu sahibi  Bülent Döven, düzenlenen yarışmalarda  defalarca Humus dalında birincilik kazanmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Tarsus’a özgü humus yemeği konusunda verdikleri hizmetin ödülünü almaya devam ettiklerini belirten Döven “Yemeğimizle Tarsus’un tanıtımına katkı sunabiliyorsak ne mutlu bize.  Kentimize dışardan gelenlerinde ilgi odağı olan Humus Tarsus’a özgü bir yemek olup, bizlerde kent içinde hizmeti müşterinin ayağına kadar götürürek geliştirdik” dedi.

Kervan adını marka haline getirdiklerini de ifade eden Bülent  Döven “Humus demek artık Tarsus ve Kervan demek” diye sözlerini tamamladı.

Paylaş:  Facebook Twitter Google