::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci, Vali Özdemir Çakacak'ı Ziyaret Etti

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Vali Özdemir Çakacak'ı ziyaret etti.
Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci, Vali Özdemir Çakacak'ı Ziyaret Etti
Haber Giriş:
10 Şubat 2017 Cuma 08:53

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Vali Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti.

Mersin Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre Sahil Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanı Bahçeci’ye Akdeniz Belediye Başkanı Kaymakam Hamdi Bilge Aktaş da eşlik etti.İlk olarak Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Başkan Bahçeci daha sonra Vali Çakacak ile makamda bir görüşme gerçekleştirdi.

Vali Özdemir Çakacak burada yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, daha önceki görev yeri olan Kırşehir’de Başkan Bahçeci ile birlikte çalıştığını ifade ettikten sonra, 2 yıllık görev süresi zarfında Kırşehir’in kalkınması ve gelişmesi adına birlikte önemli projelere imza attıklarını belirtti. 

Konuşmasının sonunda, görev süresi boyunca Bahçeci ile önemli bir dostluk kurduğuna işaret eden Vali Çakacak, Başkan Bahçeci’nin Kırşehir’de önemli çalışmalara devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Bahçeci ise, yaklaşık 8 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü ve bu süreç içerisinde 2 yıl kadar Vali Özdemir Çakacak ile birlikte çalışma fırsatı bulduğunu ifade ettikten sonra, Kırşehir’in çehresini değiştiren önemli projelerin startının Vali Çakacak zamanında verildiğinin altını çizdi.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaret, karşılıklı sıcak sohbet ile sona erdi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google