::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Koç ve Şen, Borsa Başkanı Kaya ile bölge ekonomisini istişare etti

Koç ve Şen, Borsa Başkanı Kaya ile bölge ekonomisini istişare etti
Haber Giriş:
04 Mart 2022 Cuma 10:22

Nükhet Koç, Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları(KAÇEP) İl Başkanı Fadime Şen ile birlikte Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya’yı ziyareti sırasında ülke ve bölge ekonomisi hakkında istişarelerde bulundu.

MHP  Tarsus Belediye Meclis Üyesi Nükhet Koç, kentimizin her alanda kalkınması ve verimliliğin artması için kurumlar arası işbirliğin önemine dikkat çekti.

Tarsus Ticaret Borsası’nın çalışmalarını çok yakından takip ettiğini, Borsa Başkanı Kaya ve yönetiminin ülke ve bölge ekonomisine yaptığı katkıların önemli olduğunu ziyaret sırasında belirten Nükhet Koç “Her alanda gelişen bir Tarsus için şehrin tüm dinamikleriyle işbirliği içerisinde hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Şunun altını çizerek belirtmek isterim ki, burada herkesin amacının Tarsus’a ve Tarsus halkına hizmet etmek olmalıdır. Tarsus’un kalkınması, bölge insanının refahı için elimizi taşın altına koymalıyız” dedi.

MHP’li Nükhet Koç, Başkan Kaya ve yönetimine bundan sonraki süreçte başarı dileklerinde de bulundu.Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öncelikle kadınlarımızın her alanda olduğu gibi siyasette de başarılı çalışmalar sergilediklerini yakından takip ettiklerine vurgu yaparak, misafirleriyle kent ekonomisi ve ticareti üzerindeki düşüncelerini paylaştı.

Rusya ve Ukrayna arasında çıkan savaş nedeniyle ihracatta da büyük sıkıntıların yaşanacağını gündeme getiren Başkan Kaya, savaşın bir an önce bitmesini isteyerek tarımsal planlamanın da mutlaka yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Tarsus’un sorunlarının çözümü noktasında ortak paydasında başta siyasiler olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşlarının da mücadele vermesini isteyen Murat Kaya, son günlerde Tarsus gündemini meşgul eden Hızlı Tren Projesi ile ilgili çalışmaların hızlandırılmasını, Tarsus’un “ İL “ yapılması ile ilgili mücadelede herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti.

Tarsus Üniversitesi öğrencilerinin yurt sorununun biran önce çözüme kavuşturulması konusundaki düşüncelerini paylaşan Murat Kaya, önümüzdeki yıllarda üniversitenin öğrenci kapasitesinin 10 binlere yaklaşacağını, mevcut öğrenci yurtlarının da bu sayıya cevap vermeyeceğini dile getirerek, müteahhitlerinde 1+1 şeklinde öğrencilere uygun, konforlu ve cazip konutlar yapmasını istedi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Tarsus Ticaret Borsası Personellerine Ödül
12:48
Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret
EKONOMİ

16 Kasım 2023 Perşembe 11:23

Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak'ı ziyaret etti
11:23
Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor
EKONOMİ

02 Kasım 2023 Perşembe 10:08

Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor

10:08
SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ
EKONOMİ

29 Mayıs 2023 Pazartesi 09:45

SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ

09:45