::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Koçak, Agropark'ın toplantısına katıldı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Tarsus TSO'nun da kurucu ortağı olduğu Mersin Agropark A.Ş.'nin Yönetim Kurulu toplantısına katıldı
Koçak, Agropark'ın toplantısına katıldı
Haber Giriş:
26 Şubat 2021 Cuma 08:41

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Tarsus TSO’nun da kurucu ortağı olduğu Mersin Agropark A.Ş.’nin Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

Tarım ve teknolojinin aynı çatı altında buluşturulacağı Türkiye’nin ilk tarım ve gıda teknoparkı Mersin Agropark’ın Şubat ayı yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Mersin Agropark’ın kurulacağı Tarsus İlçesine bağlı Alifakı yerleşkesinde gerçekleştirilen toplantı Mersin Agropark A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır’ın yönetiminde düzenlendi.

Mersin Agropark ile ilgili gelinen son durumun görüşüldüğü toplantıya Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak da katıldı. Bölgeye yatırımcıları çekmeye yönelik hazırlıkların süratle devam edildiğine dikkat çekilen toplantıda öneri ve görüşler paylaşıldı.

Türkiye’nin ilk tarım ve gıda teknoparkı olarak Tarsus ilçesine bağlı Alifakı ve Reşadiye mahallelerinde yaklaşık 800 dönüm alan üzerine kurulması planlanan Mersin Agropark ile tarım ve teknolojiyi buluşturarak yüksek katma değerli, yüksek verimli ve sağlıklı ürünler yetiştirerek, Türkiye’nin tarımsal ihracatını artırmak ve tarımda dışa bağımlılığını ortadan kaldırmak hedefleniyor.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Tarsus Ticaret Borsası, kuruluşunun 72. Yıldönümünde Yıldızları Zirve Yaptı
EKONOMİ

20 Mart 2024 Çarşamba 09:52

Tarsus Ticaret Borsası, kuruluşunun 72. Yıldönümünde Yıldızları Zirve Yaptı

Tarsus Ticaret Borsası, kuruluşunun 72. Yıldönümü kutlandı
09:52
Tarsus Ticaret Borsası Personellerine Ödül
12:48
Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret
EKONOMİ

16 Kasım 2023 Perşembe 11:23

Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak'ı ziyaret etti
11:23
Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor
EKONOMİ

02 Kasım 2023 Perşembe 10:08

Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor

10:08