::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KOCAMAZ İLE ERKOÇ HASTALARIN HAYIR DUASINI ALDI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye başkan adayı Burhanettin Kocamaz ile İYİ Parti Tarsus Belediye başkan adayı Esin Erkoç, Tarsus Devlet Hastanesini ziyaret ederek, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek, acil şifalar diledi.
KOCAMAZ İLE ERKOÇ HASTALARIN HAYIR DUASINI ALDI
Haber Giriş:
14 Şubat 2019 Perşembe 10:03

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye başkan adayı Burhanettin Kocamaz ile İYİ Parti Tarsus Belediye başkan adayı Esin Erkoç,

Tarsus  Devlet Hastanesini ziyaret ederek, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek, acil şifalar diledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye başkan adayı Burhanettin Kocamaz ve İYİ Parti Tarsus Belediye başkan adayı Esin Erkoç, İYİ Parti Tarsus ilçe başkanı Danyal Mercan  ile birlikte, hastane personeli ve  hastalar ile görüşüp geçmiş olsun dileğinde bulunduktan sonra gül verdiler.

Tedavi gören hastalara moral vermek, sıkıntılarını paylaşmak adına bu ziyareti yaptığını belirten İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhanetin Kocamaz, “Bugün burada hastalara moral vermek için ziyarette bulunduk. Acil şifa dileğimiz ilettik. Onların hayır duasını aldık. Bu bizim için büyük bir mutluluktur” dedi.

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google