::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KORKULAN OLDU

Tarsus'ta birçok bölgesinde bulunan metruk evler tehlike saçarken,korkulan oldu. Kızılmurat mahallesinde metruk binada başlayıp yan binaya sıçrayan yangında bir ev kül oldu
KORKULAN OLDU
Haber Giriş:
18 Ağustos 2021 Çarşamba 09:04

Tarsus’ta  metruk binada başlayıp yan binaya da sıçrayan yangın güçlükle söndürüldü

 

Tarsus’ta metruk binada  henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın rüzgârın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yan binanın çatısına da sıçrayan yangına müdahale etmeye çalışan itfaiye ekipleri, dar sokaklar nedeniyle zor anlar yaşadı. 

Alınan bilgiye göre yangın Kızılmurat  Mahallesi  2705 sokakta bulunan metruk binada  başladı. Rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, yan binanın çatı katına da sıçradı. 

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale etmeye çalışan itfaiye ekipleri, sokakların dar oluşu nedeniyle olay yerine ulaşmakta zorluk yaşadı. 

Ekiplerin olay yerine gelmesinin ardından yangın uzun uğraşlar sonunda söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarını mahalle sakinleri yakından izledi. Yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, yangının çıkış nedeni ise itfaiye ekiplerinin yapacağı incelemenin ardından belirlenecek. 

Öte yandan Yangın sonrası metrukların ne denli önem arz ettikleri bir kez daha ortaya çıkarken gazetemizin de yıllardır yer alan bu doğrultudaki   haber ve endişelerin bir kez daha ilgili ve yetkililerce ele alınması istenilen girişimlerin başlatılması bekleniyor.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google