::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Korona Virüse Karşı Borsa Eğitimlerine ve Hizmetlerine ON LINE Devam Ediyor

Tarsus Ticaret Borsası 2020 yılı içinde üye ve çalışanları için planladığı eğitimlerine devam dedi
Korona Virüse Karşı Borsa Eğitimlerine ve Hizmetlerine ON LINE Devam Ediyor
Haber Giriş:
20 Mart 2020 Cuma 11:43

Korona Virüse Karşı Borsa Eğitimlerine ve Hizmetlerine ON LINE Devam Ediyor.

Tarsus Ticaret Borsası 2020 yılı içinde üye ve çalışanları için planladığı eğitimlerine devam dedi

Borsa "sosyal mesafe" koruma ve korunma kuralları kapsamında toplantı, ziyaret ve eğitim faaliyetlerinin bir süreliğine ertelediğini ancak hizmet ve eğitimlere ONLINE devam ettiklerini, üye firmalarının ve ihracatçılarının Covit-19 kaynaklı sorunlarını da yakından takip ettiklerini açıkladı.

Virüsün ekonomideki olumsuz etkinlerini en aza indirmek amacıyla Üye firmalarının ve ihracatçılarının görüş ve önerilerinden oluşan hazırladıkları raporu Koronavirüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı için TOBB'ne ilettikleri ifade edilen açıklamada;

Üye firmalarının görüş ve önerilerinin  Koronavirüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ekonomiyle ilgili uygulanacak 100 milyar liralık  “Ekonomik İstikrar Kalkanı” tedbir ve ekonomi paketinde yer aldığı belirtildi.

Borsadan yapılan açıklamanın devamında ise, "sosyal mesafe" koruma ve korunma kuralları ile hijyen önlemleri kapsamında tüm Borsa personellerinin hijyen önlemlerine dikkat ederek alınan kurallar çerçevesinde günlük rutinlerini sürekli yeniden değerlendirdikleri belirtildi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona Virüsü (COVID-19) ile mücadelede personellerinin ve üyelerinin güvenliğine, sağlığına en büyük önceliği verdiklerini belirten Borsa, 2020 yılında üye  ve personelleri için planlanan eğitimlerin aksamaması, personellerinin ve üyelerinin gelişimine yönelik hazırladığı eğitim planını muhtemel senaryoları da değerlendirerek Ülke çapında alınan koruma ve korunma tedbirleri kapsamında gerekli tüm önlemleri aldıklarını personelleri ve üyelerine dair eğitimleri ise  ON LINE eğitim olarak devam ettirdiklerini belirtti.

Borsanın üyeleri için hazırladığı eğitim videolarına "SmartBorsaÜye" http://bit.ly/2U97Nxq linkinden Borsa sicil numarası ile TC Kimlik No veya Vergi No kullanarak giriş yapılabilir, sol linkten "Akademi Online Eğitim"'i seçebilir, Borsa'nın URGE Projesi kapsamındaki üyeler ise ayrıca "Sertifikalı Eğitim" linkini kullanarak eğitimlere başlayabilir.

 

 

 

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Tarsus Ticaret Borsası Personellerine Ödül
12:48
Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret
EKONOMİ

16 Kasım 2023 Perşembe 11:23

Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak'ı ziyaret etti
11:23
Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor
EKONOMİ

02 Kasım 2023 Perşembe 10:08

Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor

10:08
SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ
EKONOMİ

29 Mayıs 2023 Pazartesi 09:45

SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ

09:45