::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Koronavirüs Yeni Tedbirler” kapsamında Tarsus Ticaret Borsası'ndan üyelerine mesaj

İçişleri Bakanlığınca 18 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan “Koronavirüs Yeni Tedbirler” kapsamında Tarsus Ticaret Borsası'ndan üyelerine mesaj
Koronavirüs Yeni Tedbirler” kapsamında Tarsus Ticaret Borsası'ndan üyelerine mesaj
Haber Giriş:
23 Kasım 2020 Pazartesi 08:56

Koronavirüs (Covid­19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetmek ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutmak amacıyla  Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda  hayatın her alanına yönelik birçok tedbir kararı alınarak uygulamaya geçirilmiştir. 

 

2020 yılı içerisinde tüm Dünya’yı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının yayılımında son dönemlerde tüm ülkelerde artış yaşandığı görüldüğü, özellikle Avrupa kıtasında bulunan ülkelerde salgının seyrinde çok ciddi yükseliş olduğu ve salgınla mücadele kapsamında birçok yeni tedbir kararları alınarak uygulamaya geçildiği izlendiği belirtilmektedir. 

 

Ülkemizde de içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra salgının seyri ve olası riskler göz önünde bulundurularak hayatın her alanına yönelik uyulması gereken kurallar ve önlemler “Koronavirüs Yeni Tedbirler” kapsamında  belirlendi. 

 

Sayın Üyelerimiz, 

 

Küresel bir salgın yasıyoruz. Sosyal ve ekonomik hayatı derinden etkileyen bu salgına karsı bütün devletler ve bütün milletler; sağlık için, gelecek için, insanlık için mücadele ediyor. 

2020'nin ilk çeyreği itibariyle hayatımızı pek çok yönden olumsuz olarak etkileyen Covid-19 salgının; yakın gelecekte ve orta vadede ekonomimizde yaratacağı olumsuzlukları, geçtiğimiz 5 aylık dönemde edindiğimiz tecrübelerle daha rahat atlatacağımızı ümit ediyoruz. 

 

Tarsus Ticaret Borsası olarak, yönetimimiz, meclis üyelerimiz, personellerimiz ile birlikte siz üyelerimizle sürekli iletişim halindeyiz. Sektörlerimizi takip ediyoruz, taleplerinizi takip ediyoruz. Sizlerden gelen önlem önerileri geliştiriyor ve ilgili mercilere ivedilikle iletiyoruz. Bu süreçle ilgili mücadeleye destek vermeye devam ediyoruz. 

Sıkıntılı bu süreci mümkün olan en az hasarla atlatabilmek amacıyla alınması gereken tedbirler konusunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) ile birlikte mücadele süreçlerine aktif katkı sunuyoruz. 

Bu süreçte, ekonomik, ticari, sosyal ve kültürel faaliyetlere yönelik alınan tedbirler hususunda, sizleri bilgilendirmek ve iletişimde kalmak bizim için çok önemli. Pandemiye dair yaşanan gelişmelerden sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz. Alınan yeni tedbirlere uyulması konusunda sizlerin de duyarlı ve takip eden olarak çalışmalarınızı yürüteceğinize inanıyoruz.  

Salgını bir an önce yenmek temennisiyle,  

Sağlıkla kalın. 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Başhekim Direk'den TSO'ya ziyaret
SAĞLIK

29 Eylül 2023 Cuma 13:28

Başhekim Direk'den TSO'ya ziyaret

13:28
PROF.DR DENİZ ULAŞ'DAN ÜCRETSİZ MUAYENE
SAĞLIK

22 Şubat 2023 Çarşamba 19:21

PROF.DR DENİZ ULAŞ'DAN ÜCRETSİZ MUAYENE

19:21
TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ
SAĞLIK

29 Aralık 2022 Perşembe 13:30

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN 4. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU YAPILDI
13:30
YENİ TARSUS DEVLET HASTANESİNE ANJİYO ÜNİTESİ
16:47
Acehan'dan Organ ve Doku Bağışı Haftası mesajı
11:17