::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Köylülerin İmdadına Yaban Tv Yetişti

Ali Birerdinç ve ekibi Tarsus'ta bir günde tam 9 domuz vurarak, köylülere bir nebze olsun rahat nefes aldırdı.
Köylülerin İmdadına Yaban Tv Yetişti
Haber Giriş:
14 Aralık 2015 Pazartesi 09:09

Yaban TV’nin sevilen programcılarından gazeteci Ali Birerdinç ve ekibi  Tarsus’ta  bir günde tam 9 domuz vurarak, köylülere bir nebze olsun rahat nefes aldırdı.

Alınan bilgiye göre Yaban TV programcısı Ali Birerdinç, avcı dostu Nuri Yapar ve av arkadaşlarının davetlisi olarak Toros dağları eteklerinde kameralar eşliğinde avlandı.

Birerdinç ve ekibi avın 1. günü Çamlıyayla’ya bağlı Can Deresi meralarında, avın 2. gününde ise Tarsus’a bağlı Meşelik köyü meralarında domuz avı yaptı.

Köylülerin mahsullerine aşırı derecede zarar veren domuzlardan 9 tanesinin 2.av gününde vurulması üzerine Çavdarlı Muhtarı Cumali Yılmaz ve Meşelik Muhtarı Mustafa Ak, Yaban  TV ekibine teşekkür etti.

Ali Birerdinç, İstanbul’dan birlikte geldiği av arkadaşı Erdoğan İslamoğlu ve kameraman Hakan Mecit,ile Tarsus’un simgesi haline gelen kahraman “Nusret” Mayın Gemisi’ni de ziyaret etti.

Birerdinç’in Hatsan’ın sponsorluğunda yaptığı “Rastgele Ali Birerdinç” programı Salı günü saat 21’de Yaban TV’de yayınlanacak. Programın tekrarları Perşembe günü saat 12.00, Pazar günü 12.00, Pazartesi günü ise saat 09.00’da Yaban TV ekranlarında olacak.

Paylaş:  Facebook Twitter Google