::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KTM Şirketler Grubu 30.yıla merhaba dedi

KTM Şirketler grubu yönetim kurulu başkanı Halil Gök'den ziyaret
KTM Şirketler Grubu 30.yıla merhaba dedi
Haber Giriş:
12 Eylül 2017 Salı 12:14

Karadeniz Teknik Mühendislik (KTM) Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Gök,gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Gök,Yazı İşleri müdürümüz Ahmet Can Erdoğan’la görüşerek sohbet etti.Enerji,Turizm,mühendsilik,inşaat,sağlık ve artım   alanında başta Tarsus olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde faaliyet gösteren KTM Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Gök,aynı zamanda Çukurovalılar Derneği genel Başkanlığını da yürütüyor

KTM Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Gök,grup olarak 29 yılı geride bıraktıklarını ifade ederek, ‘’30’uncu yıla merhaba demenin gururunu yaşıyoruz. Şirket olarak karınca kaderince arkadaşlarımızla birlikte  memleketimizin ekonomisine katkıda bulunmak için gecemizi  gündüzümüze katıyoruz. Bilhassa doğup büyüdüğümüz topraklar üzerinde yatırım yapmak, hizmet yapmak çok güzel, bundan onur duyuyoruz. Ayrıca Türkiye’nin değişik yörelerinde de yine yatırım yapıyoruz. Yatırımlarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Yazı İşleri müdürümüz Ahmet Can Erdoğan da  Halil Gök’ün Tarsus’a yaptığı yatırımlarla birçok kişiye iş istihdamı sağladığın belirterek,çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google