::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kültür eski Bakanı ve CHP Genel Başkan Başdanışmanı İstemihan Talay

Kültür eski Bakanı ve CHP Genel Başkan Başdanışmanı İstemihan Talay, Tasiad'ı ziyaret etti.
Kültür eski Bakanı ve CHP Genel Başkan Başdanışmanı İstemihan Talay
Haber Giriş:
10 Ekim 2017 Salı 11:25

Kültür eski Bakanı ve CHP Genel Başkan Başdanışmanı İstemihan Talay, Tarsus Sanayicileri ve İşadamları Derneği ‘ni (Tasiad) ziyaret ederek Tarsus ve bölgenin kalkınmasına yönelik fikir alışverişinde bulundu.

TASİAD Başkanı Yakup Ateş ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından çiçekle karşılanan CHP Genel Başkan Başdanışmanı İstemihan Talay, 2019 yılı Mart ayındaki yerel ve aynı yılın Kasım ayında yapılması planlanan Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ciddi bir şekilde hazırlık yaptıklarını söyledi.

Kültür Bakanlığı ve Milletvekilliği dönemindeki çalışmaları hakkında bilgi veren İstemihan Talay, önümüzdeki seçimlerde ülke genelinde olduğu gibi Mersin il genelinde büyük bir başarıya imza atacaklarını vurgulayarak, hep birlikte el ele vererek bölgenin sorunlarına çözüm arayacaklarını ifade etti.

TASİAD Başkanı Yakup Ateş ise Yönetim Kurulu olarak İstemihan Talay’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu olarak, kentimizin, bölgemizin ve ülkemizin kalkınması için tüm üyelerimizle birlikte el ve gönül birliği içinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.” dedi.

Başkan Ateş, “Türkiye’de ilk İş Geliştirme Merkezi’ni kuran ve bu konuda sadece Türkiye’ye değil, dünyanın değişik ülkelerinde kurulacak İŞGEM’lere rol model olma başarısını gösteren TASİAD, öncelikle kentimizde yaşayan insanlarımızın yaşam kalitelerinin ve refah düzeylerinin yükseltilmesine yönelik faaliyet gösteren nemli bir sivil toplum kuruluşudur. TASİAD Yönetimi ve üyeleri olarak çağdaş uygarlık hedefiyle başta Tarsus’umuz olmak üzere, Mersin, Çukurova ve dolayısıyla ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için büyük bir heyecan ve şevkle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. TASİAD olarak, Tarsus’umuz için hayati önem arz eden konularda işbirliği yapmaya devam ediyoruz.” Şeklinde sözlerini tamamladı.(kaynak:Tasiad)

Paylaş:  Facebook Twitter Google
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18