::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kunduracı Zeki Ok'u meslektaşları unutmadı

Tarsus'lu eski kunduracılarından birisi Zeki Ok. Şu an 65 yaşında ve artık çalışamayacak kadar hasta. Hayatının 50 yılını kunduracılık mesleğinde geçirmiş
Kunduracı Zeki Ok'u meslektaşları unutmadı
Haber Giriş:
03 Nisan 2014 Perşembe 20:26

Tarsus’lu eski kunduracılarından birisi Zeki Ok.

Şu an 65 yaşında ve artık çalışamayacak kadar hasta. Hayatının 50 yılını kunduracılık mesleğinde geçirmiş. Geçtiğimiz aylarda yakalandığı şeker hastalığından dolayı çalışamayacak kadar rahatsızlanınca mesleğini bırakmış. Artık aynı mesleği oğlu devam ettiriyor.

Kendisi ise meslekten koptuktan sonra Eskiömerli mahallesindeki evinde dinlenmeye çekilmiş.

O inzivaya çekilmesine rağmen kendisini meslektaşları ve Tarsus Kunduracılar Odası başkanı  Bahri Şentürk ile yönetim kurulu üyeleri unutmamış.  Kongrede tekrar güven tazeleyen başkan Bahri Şentürk, eski meslektaşı ve Kunduracıların duayenlerinden büyüğü Zeki Ok’u ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletmiş. Zeki Ok kongreye katılamadığı için teşekkür plaketini ise oğluna vermişler.

Zeki Ok, aldığı bu plaketle çok sevinmiş ve duygulanmış. Kendisini evinde ziyaret ettiğimizde eski fotoğrafçılardan Faruk Gürdağlı da ziyaretine gelmişti.  Şu sıralar en yakın arkadaşı olarak gördüğü Faruk Gürdağlı’ya kendisini yalnız bırakmadığı için teşekkür eden Zeki Ok “Kunduracılar Odası başkanı kardeşim Bahri Şentürk ile yönetim kurulu üyelerine de teşekkür ediyorum, beni unutmadıkları için” dedi.

Bizde Zeki Ok amcaya bundan sonraki yaşamında sağlıklı, mutlu, huzurlu günler diliyoruz.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google