::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KUVAYİ MİLLİYECİ MEHMET DEDE'DEN MOLLA KERİM'E DUA

Tarsus'lu Kuvayi Milliyeci Mehmet Turgut Arkan “Tarsus'un Kurtuluşunda unutmadığımız yiğitler var. Bu güzel kentin kurtuluşu için başını veren yiğit kahraman ve şehitlerimizden biri de Molla Kerim'dir. Molla Kerim, Adile Onbaşı, Tarsus7un müfreze komutanı olan babam Ali Galip Arkan ve diğer kahramanlarımız için yine dua ediyoruz. Elbette bu Cumhuriyet kolay kurulmadı. Bu ülkeye hepimiz sahip çıkarken, Tarsus'un kurtuluşunda canını ve başını feda eden Molla Kerim'i de unutmamak lazım. “Vatan sana Can feda” derken Atatürk ve silah arkadaşlarını, Tarsus'un kurtuluşunda şehit olan yiğitlerimizi bugünde bir kez daha rahmetle, minnetle anıyoruz.” Dedi.
KUVAYİ MİLLİYECİ MEHMET DEDE'DEN MOLLA KERİM'E DUA
Haber Giriş:
07 Kasım 2018 Çarşamba 14:49

Tarsus’lu Kuvayi Milliyeci Mehmet Turgut Arkan  “Tarsus’un Kurtuluşunda  unutmadığımız yiğitler var. Bu güzel kentin kurtuluşu için başını veren yiğit kahraman ve şehitlerimizden biri de Molla Kerim’dir.
 Molla Kerim, Adile Onbaşı, Tarsus7un müfreze komutanı olan babam Ali Galip Arkan ve diğer kahramanlarımız için yine dua ediyoruz.

Elbette bu Cumhuriyet kolay kurulmadı. Bu ülkeye hepimiz sahip
çıkarken, Tarsus’un kurtuluşunda  canını ve başını  feda eden Molla
Kerim’i de unutmamak lazım.  “Vatan sana Can feda” derken Atatürk ve silah arkadaşlarını, Tarsus’un kurtuluşunda şehit olan yiğitlerimizi bugünde bir kez daha rahmetle, minnetle anıyoruz.” Dedi.
Mehmet dede “Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ın Berdan projesi
kapsamında Molla Kerim Köprüsünün bulunduğu Baç köprüsü mevkiine birde
güzel büstünü veya heykelini yaptırırsa çok mutlu oluruz” dedi.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google