::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KUVAYİ MİLLİYECİLER MERSİN'İN KURTULUŞ TÖRENİNE KATILDI

Tarsus Kuvayi Milliye Derneği üyeleri 3 Ocak Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü törenlerine katıldı.
KUVAYİ MİLLİYECİLER MERSİN'İN KURTULUŞ TÖRENİNE KATILDI
Haber Giriş:
05 Ocak 2019 Cumartesi 17:00

Tarsus Kuvayi Milliye Derneği üyeleri 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü törenlerine katıldı.

3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunu kutlayan Kuvayi Milliye Derneği başkanı Mehmet Topal yönetim kurulu üyeleri ve dermnek üyeleri ile birlikte Mersin’e giderek törenlere iştirak etti.

Başkan Mehmet Topal ‘nice kahramanlıklar kazanan bir neslin evlatları oldukları için şanslı olduklarını ve 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunu omuz omuza, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde kutluyor olmaktan mutluluk duyduklarını’ söyledi.

 Kuvayi Milliye Derneği ekibi resmi geçitten sonra Tarsus’a döndü.

MEHMET TURGUT ARKAN’DAN KUTLAMA

Öte yandan Kuvayi Milliye Derneğinin sevilen isme Mehmet Turgut Arkan’da Mersin’in Kurtuluş bayramını kutladı.  Tarsuslu Müfreze komutanı Ali Galip Arkan’ın oğlu olan Mehmet Turgut Arkan “Babamda bu topraklar için savaşmış ve düşmanı topraklarımızdan kovmuştur. Babamı ve tüm şehitlerimizi, sonradan vefat eden gazilerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google